ASLAN: SADECE MUTLAK BUTLAN MI? PEKİ YA DÂHİLİ VE HÂRİCÎ BEDHAHLAR?

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan; "CHP her dönem vesayetçilerin, darbe sevicilerin hedefinde olmuştur, aslında hedefte olan sadece bir parti değil, bir iradedir, bir millettir, hatta topyekûn bir ülkedir!" dedi.

Aslan açıklamasında; "CHP bu ülkeyi kuran iradenin en büyük ikinci eseridir! Savaş meydanlarında kurulmuş, binbir zorluğa göğüs germişlerin hatta ve hatta sadece HÂRİCÎ değil, DÂHİLİ düşmanlara rağmen kurulmuştur!" dedi.

Aslan açıklamasında şu görüşlere yer verdi; "Dün; Kenan Evren'in silahlarla, baskılarla, zindanlarla üstümüze geldiği ama bizi bir saniye bile haklı davamızdan vazgeçiremediği bir kapatma yaşadık!
Bugüne gelindiğinde ise ifitiranameler ile, şantajcılarla "Ama montaj ama şu ama bu" diyenlerin saldırısı altında!
Yetmedi! Bu HARİCÎLERİN içimizde yuvaladığı, MUTLAK BUTLAN sevdalısı DÂHİLÎ BEDHAHLAR bugün TV ekranlarında, radyolarda, gazetelerde hatta masa başlarında CHP'yi içeriden çökertme operasyonunun birer KULLANIŞLI aparatları olmaktan bir adım geri durmuyorlar!
Onlar saldırdıkça CHP'nin öz evlatları BABA OCAĞINA sahip çıkmaya, DÂHİLÎ BEDHAHLARa karşı direnmeye, onların MUTLAK BUTLAN aşkına karşı set olmaya devam edecek!
Kurucu fikir, kurucu irade dün nasıl dimdik ayakta durmayı başardıysa bugün yine aynı azim ve cesaretle ayakta durmaya devam edecektir!
Genel Başkanımız sayın Özgür Özel üzerinden partimize saldırmaya kalkışmak sadece bir cahil cesareti değil aynı zamanda ihanetin beşiğinde sallanmaktır!
Biz kararlıyız, Atatürk'ün partisinde, milletin evindeyiz!
Son olarak; 99 yıl önce Aziz Atatürk Gençliğe Hitabesinde aynen şu cümleleri söyledi, bizler de her kelimesini kendimize şiar edindik!
“Memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri