AYDIN’DA BASKETBOL BRANŞI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

AYDIN’DA BASKETBOL BRANŞI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI


Gerçek Gazetesi
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda, il genelindeki basketbol branşı faaliyetleri gözden geçirildi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın"ın başkanlığında Spor Şube Müdürü, Okul Sporları İl Temsilcisi, Basketbol İl Temsilcisi, basketbol branşında faaliyet gösteren kulüplerin yöneticileri, antrenörler ve üst düzey hakemlerin katılımıyla "Basketbol Değerlendirme" toplantısı yapıldı. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda, 2013 yılı basketbol branşının değerlendirilmesi, 2014 yılında neler yapılabileceği, basketbolu nasıl daha üst seviyeye taşınabileceği, sorunlar, çözüm önerileri ve mevcut durum bütün hatlarıyla konuşuldu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akız, yaptığı açıklamada; “Sadece basketbol branşında değil tüm branşlarda bölgesel, ulusal ve uluslararası düzeyde, sporun gelişmesi için birlik ve beraberlik içinde faaliyetlerin sürdürülmesi gerektiğini söyledi. Aydın ili olarak spor potansiyelinin yüksek olduğunu, tesis anlamında yeterli olduklarını, kurum olarak da bu konularda üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getireceğiz” dedi.
Antrenör ve kulüplerin yaşadıkları sorunlarını dinleyen Akın, bu sorunların çözülmesi için gerekli talimatları verdi ve branşla ilgili tüm komitelerin eksiksiz çalışması gerektiğini belirtti. Bu tür toplantıların daha sık yapacaklarını açıklayan Akın, kendilerine ulaşan rahatsızlıkları en kısa sürede çözmek için aralıksız olarak çalıştıklarını sözlerine ekledi.(iha)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri