Aydın'da kamu çalışanları şehitleri anarak mesaiye başladı

Aydın’da kamu çalışanları bugün mesaiye şehitleri anmak için saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okuyarak mesaiye başladı.

Türkiye Kamu-Sen tarafından bugün bütün Türkiye’de kamu kurum ve kuruluşlarında mesaiye şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunup dualar edilerek işe başlandı. Türk Büro- Sen Aydın Şube Başkanı Mehmet Kamil Taşkır’ın şehitler ile ilgili yaptığı kısa konuşmanın ardından saygı duruşuna geçildi. Akabinde İstiklal Marşı okunduktan sonra tüm şehitlerin ruhları için dua okunduktan sonra işbaşı yapıldı.
Türk Büro- Sen Aydın Şube Başkanı Mehmet Kamil Taşkır, yaptığı açıklamada; “Bir kurum amirinin Valilikten bu konuda bir talimat gelmediğini bahane ederek kurum önünde toplanılmasına izin vermemesi gözümüzden kaçmamıştır. Bu mukaddes vatan için çekinmeden canlarını veren vatan evlatlarına minnetimizi göstermek ruhlarına dua edebilmek için talimat beklenmesini anlamakta zorluk çekiyorum” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

ADÜ HABERLERİ Haberleri