Aydın'da şehit yakınlarına bilgisayar hediye edildi

Aydın'da şehit yakınlarına bilgisayar hediye edildi

Aydın’da Aile ve Sosyal politikalar İl Bakanlığınca, Türkiye Halk Bankası sponsorluğunda düzenlenen proje kapsamında, şehit çocuklarına Vali Erol Ayyıldız tarafından tablet ve dizüstü bilgisayar dağıtıldı.
Aydın Valilik binasında şehit ailelerinin katılımı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca “Yalnız Değilsiniz, Türkiye’nin en Büyük Ailesi” projesi kapsamında tespit edilen şehit çocuklarından 0-16 yaş arasında bulunan 5 çocuğa tablet bilgisayar ve 17-22 yaş arasında bulunan 7 çocuğa da dizüstü bilgisayar dağıtımı Vali Erol Ayyıldız tarafından yapıldı.
Hediye dağıtım törenine Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ın yanı sıra, Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem Toprak, Halk Bankası Şube Müdürü Murat Erdoğan ve şehit aileleri yakınları katıldı.
Aydın Valisi Erol Ayyıldız, hediye töreninde yaptığı konuşmada Ankara’daki patlamayı kınayarak "Her şeyden önce askerlerimize, emniyet mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza yapılan birlik ve beraberliğimize kasteden her türlü saldırıyı kınıyorum. Cumartesi günü de içimizi acıtan Ankara’da gerçekleştirilen patlamayı kınıyorum. Bugün burada dağıtacağımız hediyelerle çocuklarımıza ve gençlerimize destek olmak amaçlanmıştır. Herkese örnek olmasını temenni ediyorum. Şehit ve Gazilerimize rahmet, şükran ve minnetlerimi sunuyorum" diye konuştu.
Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem Toprak da, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Türkiye Halk Bankası arasında imzalanan protokol çerçevesinde sosyal devlet ilkesi ışığında ’İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturuyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başta şehit ve gazilerimizin, engellilerimizin, yaşlılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bugün bu vesile ile aziz şehitlerimin bize emanet bıraktıkları değerli ailelerine ve bu kıymetli evlatlarına, eğitimlerine az da olsa katkı sağlamak amacıyla hediyeler veriyoruz. Teşriflerinden dolayı başta Sayın Valimize ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GENEL Haberleri