BAK SEN ŞU İŞE...

CHP Aydın milletvekili Baydar'a ayar çekmeye çalışan Yıldız AKP ile göbekten bağlıymış

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

AKP Aydın milletvekilleri ve milletvekili adaylarının geçtiğimiz hafta perşembe günü Söke'deki seçim çalışmalarında yer alan Söke İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyit Yıldız krize neden oldu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın milletvekili ve milletvekili adayı Metin Lütfi Baydar'ın, “Yıldız hangi sıfat ve gerekçelerle AK Parti seçim çalışmalarında yer alıyor? Böylesi bir durum yasal ve etik açılardan nasıl mümkün oluyor?’’ şeklindeti sözlerine zehir zemberek cevap veren Yıldız'ın tutumu günün konusu oldu.

Yıldız'ın, "Buraya pamuk toplama makinesi ve çırçır fabrikası görmek için gelen biri Emniyet, Vergi, İşçi Bulma Kurumu, Spor Müdürlüğü ile muhatap olmayacak sanırım. Vatandaş tepkili, öfkeli, istifa etmeli tarzı söylemlerinin hangi hayal gücü ve fantezilerin tezahürü olduğu bence daha büyük bir merak konusu. Sayın Vekilim Sökeli oldu sayılır, ama henüz İlçe Tarım Müdürlüğüne bir ziyareti olmadı. Olursa kendisini de en güzel şekilde karşılayıp ağırlamak boynumuzun borcudur’’ şeklindeki çıkışı pes dedirtti.

Müdür düzeyindeki bir atanmışın bir seçilmişe, bir milletvekiline kafa tutması ve haddini bildirmeye çalışması "Bu gücü nereden alıyor?" dedirtmişti. Ancak yaptığımız araştırmada hem de sayın Yıldız'ın facebook hesabındaki fotoğraf albümünde yaptığımız taramada gördük ki, bu gücü AKP'den alıyormuş. Haddini aşan açıklamaların kaynağı ise AKP'li siyasetçilerle olan samimiyetten kaynaklanıyormuş.

Milletvekili Baydar'a cevap verirken tarafsız bir Devlet memuru görüntüsü çizmeye çalışan Seyit Yıldız'ın yaşantısında  tarafsızlıktan eser olmadığının anlaşılması ayrı bir eleştiri konusu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GENEL Haberleri