CEYLAN: "BAŞKANIMIZ ÇERÇİOĞLU SÖKE’YE OTOPARK YAPACAK”

Aydın Büyükşehir ve Söke Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Arif Ceylan, Söke Belediye Meclisi'nde, Aydın Büyükşehir Beledyesi tarafndan Söke'ye yapılacak otopark ile ilgili soruya net cevap verdi. Ceylan, "Özlem Başkan Söke'ye otoparkı yapacaktır.” dedi.

Söke Belediye Meclisi'nde gündem değerlendirmesi yapılırken söz Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak otoparka geldi. Söke Belediyesi tarafından katlı otopark yapılması için Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne Zirai Donatım Depolarının yer tahsisi yapılmıştı. 

Konu ile ilgili yöneltilen soruya Aydın Büyükşehir ve Söke Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Arif Ceylan, Zirai Donatım Depolarında çalışmaların devam ettiğini belirterek, net bir cevap verdi. Ceylan," Biz meclis kararıyla otopark yerini Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne devrettik. Devrettikten sonra bazı  tadilatlar yapıldı. Akabinde büyükşehir proje çalışmalarına başladı. Şimdi orada zemin sondaj çalışmalarına başladı. Zemin etüdü çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Özlem Başkan Söke’ye otoparkı yapacaktır. Rahat olun.” İfadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri