Didim’de hizmete açılan Hanımeli sokağını soğuk ve kriz vurdu

Didim’de hizmete açılan Hanımeli sokağını soğuk ve kriz vurdu


Gerçek Gazetesi
Didim Belediyesince yaz ayında hizmete açılan ve halen resmi açılışı yapılmayan Hanımeli sokağına ekonomik kriz ve soğuk vurdu. Yaz döneminde el işi üreten bayanlara yönelik açılan stantların bazılarının yerinden söküldüğü ve bazılarının iddiaya göre sokakta oynayan çocuklar tarafından yıpratıldığı da öğrenilirken yaşanan ekonomik sıkıntının sokağa yansıdığı da gözlerden kaçmadı.
Hanımeli sokağında eli işi ürünü satarak geçimin sağlamaya çalışan Yasemin Şimşek(50) “İşlerimizin durgunluğunda mevsimin ve krizinde muhakkak etkisi bulunuyor. Sattığımız ürünler belli Bu ürünler ihtiyaç için değil; kişilerin kendi zevkleri için alıyor fakat şu an itibariyle halkımızın alım gücü düşük. Bu sebeple işlerimizin iyi olduğu söylenemez.” dedi.
Şimşek ayrıca kış dönemi dolayısıyla durgunluğunda hat safhada olduğunun altını çizerken “Bazı arkadaşlarımız soğuk dolayısıyla stantlarını açmıyor, açan da çok durmuyor. Özellikle yağmurlu havalarda stantlarımızı açmıyoruz”diye konuştu.(iha)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Genel Haberleri