İSMAİL ÖZER; “GÖRÜŞMEYE GİTME AYLIK 15 BİN LİRA VEREYİM”

Sosyal medya üzerinden yalan, iftira, hakaret, küfür içerikli yayınlar yapan Hüseyin Akan isimli Facebook kullanıcısı gerçek çıkmış ve tüm paylaşımların İsmail Özer tarafından yapıldığını itiraf etmişti .

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çakır, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke Meyve ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Ümit Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, gazeteciler Durmuş Tuna, Erol Özhavutçu hakkında sosyal medya üzerinden yalan, iftira, hakaret, küfür içerikli yayınlar yapan Hüseyin Akan isimli Facebook kullanıcısı gerçek çıkmış ve tüm paylaşımların İsmail Özer tarafından yapıldığını itiraf etmişti .

Savcılık Makamına hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu öğrenen Hüseyin Akan isimli kişi oğlan kardeşi vasıtasıyla Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli‘ye ulaşmak için Söke Meyve ve Sebzeciler Oda Başkanı Ümit Coşkun’u araya katarak, "yazılan yazıların hiçbirini ben yazmadım, hepsini İsmail Özer yazdı, suçlu o, ben kalem tutmasını dahi bilmem. Akşamüstü tarladan çıkınca sizin yanınıza gelip, tüm gerçekleri anlatacağım ve gerekirse birlikte Savcılığa ve Emniyet Müdürlüğüne gideriz" demiş ancak daha sonra ortadan kaybolmuştu.

Bugün akşam saatlerinde gazetemize haber ulaştıran Hüseyin Akan’ın yakını olduğunu belirten bir kişi, “Hüseyin Akan dün söz verdiği buluşmaya giderken İsmail Özer’i aramış. İsmail Özer kesinlikle o görüşmeye gitmemesini söylemiş. 'O insanlar seni önce darp edecek sonra savcıya teslim edecek Hüseyin' demiş. Hüseyin de 'başım belaya girecek, günde on tane adam beni arıyor. Hapise gireceğim senin yüzünden' demiş. 'Sen yalnız gidersen hapse girersin. Benim oğlum avukat ve savcı hakim ile arası çok iyidir. Senin aylığını 15 bin lira yapayım oraya gitme. Yeterki bizim dediklerimizi yap' demiş ondan gelmedi” diyerek bilgi ulaştırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GENEL Haberleri