"Körpe il başkanları da yanıltmıyor"

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yazıl bası açıklaması yaptı. Başkan Mersin AKP'nin il başkan Ökten'e yüklendi.

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

AKP’nin çiçeği burnunda il başkanı demeç vermeye başlamış. 50 gün sonra ülkemiz bir cumhurbaşkanlığı seçimine giriyor. Bütün derslerden çakan AKP’nin memleketin ikbaline yönelik bir söz söylediği yakın zamanda vaki değil, körpe il başkanları da tabi ki bizleri yanıltmıyor.

Peki, ne yapıyor?

Tabi ki cümlelerine başlıyor Özlem Çerçioğlu, bitiriyor Özlem Çerçioğlu. Başka türlü haber olamayacağı seçilir seçilmez kendisine anlatılmış herhalde. “şu memleketi batırdık, zaten ağzımızı açamıyoruz, başka türlü gündeme gelemezsin” denilmiş muhtemelen.

Bak başkan;

Millet ramazan günü hurmayı taneyle, eti 10’un katları halinde gramla alır halde. Haberin var mı bunlardan? Herkes sizler gibi ince sıyrılmış pirzola koyamıyor sofrasına. Bulursak kemik suyuna çorbayı hamd ediyoruz halimize.

Böyle mümbit toprakların olduğu bir memleketi koyduğunuz hal tam olarak bu. Kış geçiyor kombisini açamadı, tarlasına gübre, traktörüne mazot alamadı.

Sizin siciliniz bozuk siciliniz. Sizin yönetiminizdeki özel idareden devralındığında 60 köyde su yoktu bu memlekette. ASKİ çalıştı yapılamaz denilenleri yaptı, Büyükşehir çalıştı imkânsız denilenleri hayata geçirdi, pekiz siz?

Nerede Güllük Demiryolu, nerede havaalanı, adliye binası, emniyet binası nerede ya, kirada oturuyor kurumlar. PTT’yi yıktınız moloz yığını kaldı bari yıkmasaydınız ya!..

Haa şurada 50 gün kaldı. Göz açıp kapayana kadar geçip gidecek. Allah’ın izniyle, ekonomiyi de biz tekrar şaha kaldıracağız, yapamadığınız ne varsa biz bir yapacağız. Senin görevin devam ederse bu arada, kaybedince partiniz parça pinçik dağılmazsa da, iyi izle, hizmet nasıl olurmuş gör de, diğerlerine de sen anlat olur mu?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri