KÜFÜRBAZ AKPLİ YÜZKIZARTICI SUÇTAN SGK’DAN ATILMIŞ

CHP’li üst düzey yetkililer hakkında iftira ve hakaret içerikli paylaşımlar yapan Turan Akın isimli şahsın SGK güvenlik memuru olarak çalıştığı dönemde yüz kızartıcı suçtan işten atıldığı bilgisine ulaşıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve de CHP’li Milletvekilleri hakkında iftira ve hakaret içerikli paylaşımlar yapan Turan Akın isimli şahsın SGK güvenlik memuru olarak çalıştığı dönemde yüz kızartıcı suçtan işten atıldığı ortaya çıktı.

AK Parti Söke ilçe Teşkilatı üyesi olan Akın, SGK Söke Şubesinde güvenlik personeli olarak çalışırken mesai saatleri dışında kurumda işlem yaptığı için işine son verildiği öğrenildi.

Sosyal medya paylaşımlarında küfürbaz bir dil kullanarak paylaşım yapan Turan Akın'ın, Söke AK Parti İlçe Yönetimi referansıyla SGK Söke Şubesinde güvenlik personeli olarak işe yerleştirildiği öğrenildi.

Mesai saatleri dışında SGK personelinin şifresiyle geriye dönük işlem yaptığı anlaşılan Turan Akın'ı, dönemin SGK Müdürü güvenlik kamerası görüntüleriyle suç üstü yapmıştı. Kurum içi başlatılan idari soruşturma neticesinde AKP'li Turan Akın'ın işine son verildiği öğrenildi. Turan Akın siciline işleyen bu yüz kızartıcı suç nedeniyle ömür boyu Devlet Kurumlarında çalışmaktan men edildiği öğrenildi.

SGK'da belirli bir süre çalıştıktan sonra yöneticilerine karşı güven sağlayan Akın'ın işe alınmasında öncülük eden AKP'li sözde serbest muhasebeci tarafından suç işlemeye teşvik edildiği iddia edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri