Mehmet Erdem Sökeli gençlerle buluşacak

19 Mayıs Gençlik Haftası etkinliklerinde Mehmet Erdem Sökeli gençlerle buluşacak


█GerçekGazetesi
Levent TUNCER
Söke Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlik programı belli oldu. Etkinlikler 17 Mayıs Cuma günü Uğur Mumcu Parkı Amfi Tiyatro alanında Grup Capella Konseri ile başlayacak. Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan ve Vodafone Freezone Müzik Yarışmasına katılan başarılı müzik grubu Capella"nın konseri saat 20.00"de başlayacak. Gençlik Haftası Etkinlikleri 18 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00"de Uğur Mumcu Parkı"nda Geleneksel yarışmalar ile devam edecek. Halat çekmek, Yoğurt Yeme, çuval ve yumurta taşıma gibi geleneksek oyunları barındıran Gençlik eğlencesinin ardından yine Uğur Mumcu Parkı Amfi Tiyatro"da Dans Gösterileri saat 20.00"de başlayacak.
“GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ 19 MAYIS"TA”
19 Mayıs Pazar günü gençlik haftası etkinlikleri kapsamında Ebru Sanatı Sergisi açılacak. Resmi törenin bitişi ile ilçe protokolünün katılımı ile gerçekleşmesi beklenen sergide kurulacak mini atölyede sanatçı Mustafa Aygün ebru yapımını sergileyecek. Sergi açılışı saat 11.00"de yapılacak. 19 Mayıs akşamı saat 20.00"de gerçekleşecek etkinlikte ise Belediye Meydanı"nda Söke Belediyesi Şehir Bandosu Konseri, havai fişek gösterisinin ardından Gençlik Yürüyüşü "ne başlanacak.
“GENÇLİK KONSERİ
KÖPRÜBAŞI OTOPARK"TA”
Söke Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Haftası Etkinlikleri kapsamında 20 Mayıs Pazartesi günü Halk Konseri gerçekleşecek. "Hakim Bey" ve "Herkes Aynı Hayatta" gibi şarkıları ile son dönemde sevilen seslerden olan genç sanatçı Mehmet Erdem Sökelilerle buluşuyor. Ücretsiz Gençlik Konseri ilçenin Demirköprü (Köprübaşı) Otopark alanında yapılacak. Konser saat 21.00"de başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MAGAZİN Haberleri