Meltem Toyran anısına sergi açılışı

Kelimeler, Başkan Toyran’ın boğazına düğümlendi



11. Söke Pamuk Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri çerçevesinde geçtiğimiz yıl Haziran ayında hayata gözlerini yuman Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran"ın merhume eşi Meltem Toyran anısına sergi açılışı gerçekleştirildi.

Söke Belediyesi Nuh Bey Semt Evi"nde gerçekleşen Meltem Toyran anısına açılan nakış ve resim sergisinde annesine benzerliğiyle dikkat çeken Başkan Toyran"ın kızı Gizem Toyran"ın gözyaşları, düzenlenen açılışa damgasını vurdu.

Açılış kurdelesi kesilmeden önce Merhume eşi Meltem Toyran"ı özlemle yadederek duygu dolu bir konuşma yapan Başkan Toyran"ın boğazına kelimeler düğümlenirken, davetliler de epey hüzünlendi.

“ÇOK FAZLA KONUŞAMAYACAĞIM!..”

Düzenlenen Açılış Töreni"ne resmi kurum ve STK Temsilcileri ile birlikte Toyran Ailesi"nin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta bazı anlarda konuşma yapmanın zor olduğuna değinerek çocukları Gizem ve İsmail Toyran"ı yanından ayırmadan duygusal bir konuşma yapan Başkan Toyran, “Kendisi bu sergiyi çok istedi. Çocuklarım anneleri adına böyle bir etkinlik düzenlemek istediler. Serginin açılma fikri bana sürpriz oldu. Serginin açılmasında en büyük pay elbette çocuklarımın özellikle kızım Gizem"in. Çok fazla konuşamayacağım. Hepinize hoşgeldiniz diyorum, emeği geçenlere ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Başkan Toyran çocukları Gizem ve İsmail Toyran ile beraber açılış kurdelesini kesti. Merhume Meltem Toyran"ın nakış ve resim üzerine işlediği birbirinden güzel çalışmaları beğeniyle inceleyen davetliler, zaman zaman duygu dolu anlar da yaşadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Genel Haberleri