Söke Belediyesi’nin eğitime desteği artarak sürüyor

Söke Belediyesi’nin eğitime desteği artarak sürüyor

Okul bahçelerinin genel temizliğinin ardından ilçedeki okullara temizlik malzemesi yardımında  bulunan Söke Belediyesi tüm okullara tuvalet kağıdı desteğinde bulundu.

Mezarlıklar ve camilerin temizlenmesiyle vatandaşlardan taktir alan Söke Belediyesi şimdi de okullara el attı. Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde, Müdürlüğün belirlediği ihtiyaç sahibi okullarda başlatılan temizlik çalışması; eğitim yılı başına kadar tamamlandı. Söke Belediyesi’nin kadın işçileri tarafından okulların bahçesinde yapılan ot temizliğinin yanı sıra isteyen okullara çiçek de veriliyor. Özelikle yaz tatili boyunca bakımsız kalan okul bahçelerinde ot temizliği ile birlikte ağaç budaması gibi çalışmalar da yapıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde pırıl pırıl olan okul bahçelerinin temizliği, görenler tarafından takdir toplarken, Söke  Belediyesi okullara bir de temizlik malzemesi desteğinde  bulunarak, hem okul öğretmenlerinin hem ve  öğrenci ve  velilerin gönlünü aldı.

Okul Bahçelerinin genel temizlik çalışmasının yanı sıra geçtiğimiz günlerde okulların birinci dönem boyunca ihtiyacını karşılayacak olan genel temizlik malzemesi yardımında; 2 bin 700 litre çamaşır suyu, 3 bin litre sıvı sabun, 3 bin litre yüzey temizleyicisi, bin 300 paket tuvalet kağıdı, 450 adet süpürge, 335 adet paspas, 2 bin adet çöp poşeti, 200 litre kireç çözücü (porçöz), 100 adet temizlik bezini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne okullara dağıtılmak üzere teslim edilmesinin ardından 1300 koli tuvalet kağıdı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Söke  Belediyesinin eğitime verdiği desteği çok önemsediklerini söyleyen Söke İlçe  Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve Söke Belediyesi yönetimine teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Genel Haberleri