Söke emniyetinden uyuşturucuya geçit yok.

Söke emniyetinden uyuşturucuya geçit yok.

Söke Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler uyuşturucuya karşı amansız mücadele vermeye devam ediyorlar. Eylül ayında gerçekleşen eş zamanlı operasyonlarla uyuşturucu tacirlerine büyük darbe vuran ekipler, yeni istihbaratları da değerlendirerek 2. bir operasyona daha imza attılar.13-20 Ekim tarihleri arasında kendilerine gelen ihbarları titiz bir şekilde değerlendiren ekipler, yine eş zamanlı operasyon gerçekleştirerek, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdiler.
Söke Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamaya göre çoğu satışa hazır fişek haline getirilmiş toplam 1081 grm. esrar maddesi, satışa hazır halde toplam 14,8 grm. Metamfetamin sentetik uyuşturucu,35 kök kenevir bitkisi,35 adet uyuşturucu hap,2 adet hassas terazi,1 adet 7,65 mm.çapında BRVVNIGS marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 12 adet fişek ele geçirildi.
Eş zamanlı gerçekleşen adreslere yapılan baskınlarda 10 şüpheli ele geçirilirken, şüpheliler hakkında yapılan soruşturmanın ardından bu kişiler adliyeye sevk edildiler ve tutuklandılar.

YILMAZ ÖLMEZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri