YAVRU KEDİYE KÖPEK ANNELİK YAPIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait hayvan barınağında yavru kediye annelik yapan köpek, görenleri şaşkına çevirdi. Minik kediye annelik yapan köpek, barınaktaki personelin de ilgi odağı haline geldi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi hayvan barınağındaki görevliler, sokakta karşılaştıkları yavru kediyi koruma altına aldı ve süt ihtiyacını gidermek için yeni yavrulayan köpeğin yanına götürdü. Sessizce köpeği emerek karnını doyuran yavru kedi, yeni annesini bulmuş oldu. Kendi yavrusuyla birlikte kedi yavrusuna da annelik yapan köpek ise onlar karnını doyurana kadar sessizce bekliyor.

"BÜYÜKŞEHİR'İN ANNE ŞEFKATİ"

Aydın Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Fatih Akkentli de yavru kediye annelik eden köpeği gördüğünde şaşkınlığını gizleyemediğini ifade ederek, “Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu da hayvan barınağına çok büyük önem veriyor. Buradaki görevli arkadaşlar da son derece hijyenik şartlarda hayvanlara hizmet veriyor. Bu sabah yaptığımız kontrolde ilginç bir durumla karşılaştık. Anne köpek bugün elimize ulaşan yavru bir kediyi emzirdi. Bu olay bizim köpek barınağında gerçekleştiği için büyük bir mutluluk duyduk. İlk defa böyle şeyle karşılaştık. Böyle şeylere ender rastlanıyor. Didim’den Buharkent’e kadar tüm Aydın'a anne şefkatiyle hizmet veren bir belediyemiz var. Bu şefkat ve sevgi buralara kadar geldi” dedi.

Aydın Denge(Burhan Ceyhan)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GENEL Haberleri