Yedi yıl önce kadroya alınan geçici işçilerden, pastalı kutlama

AYDIN İL ÖZEL İDARESİ'NDE GÖREVLİ İŞÇİLER, KADROYA ALINMALARININ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Gerçek Gazetesi
Aydın'da yedi yıl önce kadroya alınan Aydın İl Özel İdaresi Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde görevli eski geçici içiler, kadroya alınma yıl dönümlerini kutladı. Kutlama programına AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, İl Genel Meclisi ve AK Parti İl Başkanı İsmail Hakkı Eser, İl Özel İdare Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, Türkiye Yol-İş Sendikası İzmir Bölge Başkanı İsmail Evran, İş Yeri Baş Temsilcisi Ahmet Müftüoğlu ve işçiler katıldı.
Açılışta konuşan İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Hakkı Eser, kadroya alınan geçici işçilerin mutlu gününde bir arada olmaktan ötürü büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Eser, “ İl Özel İdaresi ve Köy Hizmetleri çalışanlarımızın alın teri ve emeği ile dağların ötelerindeki en ücra köylere hizmet götürmesi, bizim hizmet anlayışımızın en güzel göstergesidir. Tüm yetkililer bu zor fakat kutsal hizmeti gören işçi kardeşlerimizin çalışma şartlarının iyileştirilmesi için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Sizlerin sosyal güvencelerinizin güçlendirme konusunda kararlıyız” dedi.
Türkiye Yol-İş Sendikası İzmir Bölge Temsilcisi İsmail Evran de, yedi yıldır geçici işçilerin rahat bir nefes aldığını ifade etti. geçici işçilerin kadroya alınmasında siyasetlerin önemli katkıları olduğunu dile getiren Evran, “Özellikle 1980 yılı sonrası çok zor dönemler yaşadığımız bir gerçek. O dönemde Köy Hizmetleri'ne siyasiler tarafından onlarca işçi alınarak çalışan arkadaşlarımız büyük sıkıntılar çekti. Geçmişte yapılan yanlışların günümüzde tekrarlanmaması bizi mutlu ediyor” diye konuştu.
Kutlama programına işçilerin davetlisi olarak katılan Milletvekili Erdem ise konuşmasında, “Bu milleti sevmek demek hamasi nutuklar atmaktan ziyade hizmetle olur. Biz bu sorumluluğun farkındayız. Milliyetçilik denince akla nutuk atmak yerine ter dökmek, emek vermek ve çalışmak anlaşılmalı. İl Özel İdaresi ve Köy Hizmetleri çalışanları bu manada gerçek milliyetçilersiniz” ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından geçici işçilerin kadroya alınmalarının yedinci yıla dolayısıyla hazırlatılan yedi katlı pasta protokol üyeleri tarafından kesilerek, davetlilere ikram edildi.(iha)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Genel Haberleri