AKKENTLİ, GALERİCİ ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ VE MÜJDEYİ VERDİ.

AKKENTLİ, GALERİCİ ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ VE MÜJDEYİ VERDİ.

CHP Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli, esnaf ziyaretlerine Galericiler Sitesi Esnafları ile devam etti.

093a9060.jpg

CHP Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli, esnaf ziyaretlerine Galericiler Sitesi Esnafları ile devam etti.

093a9070.jpg

Ziyaretini CHP Söke İl ve İlçe Örgütü üyeleri ile birlikte gerçekleştiren Akkentli, Söke’ye yapacağı projeleri anlatırken otomotiv sektöründe faaliyet gösteren galerici esnafına müjdeyi verdi. Söke halkı kendisini göreve getirdiğinde kent trafiğini büyük ölçüde olumsuz etkileyen Söke Oto Galericilerine büyük Site yapacağının sözünü verdi.

093a9077.jpg

CHP Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Akkentli, bugünde CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Sn. Ümit Çoşkun, CHP Söke İlçe Başkan Yardımcıları Sn. Nursen Tunç ve Sn. Haluk Yalçınöz ile birlikte Söke Galericiler Derneği Başkanı Sn. Yalçın İdin ve galerici esnaflarını ziyaret etti.

093a9082.jpg

SÖKEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
Akkentli, esnaflara projelerini anlatırken, Söke'ye yapılması planlanan Galericiler Sitesi’nin de müjdesini verdi.

093a9103.jpg

Akkentli, “Bugün oto galerici esnaflarımızla birlikteyiz. Söke Galericiler Derneği Başkanı Sn. Yalçın İdin ve galerici esnafımıza bol kazançlar diliyoruz.Kent içinde faaliyet göstermesi uygun olmayan, otopark sorunu yaratan ve yeterli dükkân alanı olmayan galerici esnafımız için ulaşımı kolay bir bölgede galericiler sitesi inşa edeceğiz. Site ile otomotiv sektörümüz, kent trafiğinden tamamen çıkmış olacak. Trafik sorununu büyük ölçüde aşacağız.

093a9105.jpg

Evlerine ziyarette bulunduğum, sokakta pazarda çarşıda karşılaştığım vatandaşlarımızın benden istediği önemli bir konuydu. Galerici esnafımız modern bir tesise kavuşacak halkımızın da en önemli talebi yerine gelmiş olacak. Çok değerli Esnaflarımızla bunun kararını verdik. Şimdiden Söke Oto Galericiler Sitesi hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

093a9119.jpg

BAŞKAN İDİN “ TANIDIĞIMIZ FATİH BAŞKAN HER ZAMAN SÖZÜNDE DURMUŞTUR”

Söke Galericiler Derneği Başkanı Sn. Yalçın İdin” Fatih başkanımız daha önce ziyaretinde projesinden bahsetmişti. Bugün aday oldu ilk proje bizim için açıklama yaptı. Bugüne kadar tanıdığımız bildiğimiz Fatih başkan hep sözünde durdu. Biz galerici esnafı olarak üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Çok teşekkür ederiz. Başarılar diliyorum. Her zaman kendisine desteğimiz devam edecek.”dedi.

untitled-4367.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.