AKKENTLİ GAYE SANAYİ SİTESİ ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ

AKKENTLİ GAYE SANAYİ SİTESİ ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ

CHP Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli, esnaf ziyaretlerine Söke Gaye Sanayi Sitesi Esnafları ile devam etti.

093a1504-001.jpg

CHP Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli, esnaf ziyaretlerine Söke Gaye Sanayi Sitesi Esnafları ile devam etti. Akkentli, Söke’ye yapacağı projeleri anlatırken birçok değişik iş kollarından oluşan Gaye Sanayi Sitesi Esnafları ile birlikte Söke’nin tanıtımına büyük katkı sağlayacak projelere imza atacaklarını söyledi.

093a1235-001.jpg

CHP Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Akkentli, bugünde CHP Söke İlçe Başkan Yardımcıları Sn. Nursen Tunç ile birlikte Söke Gaye Sanayi Sitesi Esnaflarını ziyaret etti.

093a1257-001.jpg

AKKENTLİ:”GAYE SANAYİ SİTEMİZDEKİ İŞ KOLLARININ TÜRKİYE’DE EŞİ BENZERİ YOK”

Akkentli, esnaflara projelerini anlatırken, Türkiye’nin değişik iş kollarına parça üreten Söke Gaye Sitesi Esnafları ile birlikte Türkiye’de ses getirecek projelere imza atacaklarını söyledi. Akkentli, “Gaye Sanayi sitemizde bulunan esnaflarımızın iş kolları Türkiye'de birçok ilde, ilçede bulunmayan iş kollarından oluşuyor. Klasik otomobil restorasyonu yapan esnafımız var, Türkiye'nin en önemli elektronik mağazalarına parça üreten esnaflarımız var, Türkiye'nin en önemli tarım aletlerine parça üreten esnaflarımız var. Değişik iş kolları var. O değişik iş kollarının Türkiye'de eşi benzeri yok. Hepsi Gaye Sanayi Sitesi’nde bir araya gelmişler. Söke’mizin tanıtımına çok büyük katkı sağlayacaklar. Esnaflarımızla birlikte ortak tanıtımlar planlıyoruz. Türkiye'nin meraklısına önemli ses getirecek projeleri Gaye Sanayi Sitesinde esnaflarımızla birlikte imza atacağız.Kendilerine hayırlı işler bol kazançlar diliyorum. Belediye Başkan Adaylığıma vermiş oldukları destekten dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

093a1495-001.jpg

BATUR: “DESTEĞİMİZ AKKENTLİ İLE”
Söke Gaye Sanayi Sitesi Başkanı Hasan Batur ve sanayi esnafları da Akkentli’ye ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, yaptıkları çalışmaları anlattı. Batur,” Sitemize yapmış olduğu ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Biz elimizden geldiğince sanayi sitemiz için bir şeyler yapmaya çalıştık. Ama bazı şeyler bizim gücümüzün yetmediği konular. Sayın Akkentli’nin sanayi esnafı için önemli işlere imza atacağına inanıyoruz ve başkanlık yolunda kendisine başarılar diliyoruz. Desteğimiz kendisi ile” dedi.

093a1269.jpg

CESARETLİ:”FATİH BEY’İN TECRÜBESİ VAR, GEREKLİ YERDE GEREKEN İRTİBATI KURUYOR”
Söke Gaye Sanayi Sitesi İkinci Başkanı Can Cesaretli “Nerede gelişmiş meslek varsa bizim sanayi bölgemizde. Türkiye’nin tek uçurtma fabrikası burada. Yani bu sanayi sitesinde standart bir iş yapan yoktur desek yeridir. Gaye Sanayi Sitesi farklı bir dünya. Fatih bey sanayi sitemizin iş kollarının farklılığını biliyor. Sitemizin sorunlarını da biliyor. Tecrübesi ile bu işleri çözecek bir kardeşimiz. Kendisine güveniyoruz, istediğimiz zaman ulaşıyoruz. Her konuda yardımcı oluyor. Desteğimiz de ona.”dedi.

093a1280.jpg

093a1298.jpg

093a1312.jpg

093a1339.jpg

093a1362.jpg

093a1380.jpg

093a1387.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.