AKP Söke ilçe teşkilatında gazeticiye saldırı

AKP Söke ilçe teşkilatında gazeticiye saldırı

Sökeli gazeteciler çirkin saldırı üzerine tepki gösterdiler ve meslektaşlarına sahip çıktılar.

AKP Aydın İl Yöneticisi aynı zamanda Söke Koordinatörü Sebahattin Akkuş'un rezalet üzerine "Metin Yavuz sustur şu ........." dediği duyuldu.

Metin Yavuz'un adamı olarak bilinen Hüseyin Kaya isimli kişinin çirkin saldırısını Metin Yavuz'un yanında yapması dikkatlerden kaçmadı.

Sökeli gazeteciler çirkin saldırı üzerine tepki gösterdiler ve meslektaşlarına sahip çıktılar.
AKP'li Hüseyin Kaya isimli saldırgan şahıs ile küfür ve hakaret eden Yönetim Kurulu Üyesi Turan Akın'ın parti binasından çıkarılırken, basın mensubuna "seni aşağıda bekliyorum" şeklinde tehditler ettikleri görüldü.

Rezalet olarak değerlendirilen olay şöyle gelişti:
AKP'li Hüseyin Kaya isimli şahıs AKP Söke İlçe Binasına gelen milletvekillerini takip etmek için görevini yapan basın mensuplarına sözlü ve filli saldırıda bulunduğu öğrenildi.

Hakaret ve küfürlerin havada uçtuğu toplantı sonrasında basın mensubu şikayetçi olmak için Söke Emniyet Müdürlüğüne gitti.

AKP Aydın Düz Milletvekili Metin Yavuz’un aday gösterilmemesini yerinde bir karar olarak gören ve haber yapan gazetecilere hakaret eden Hüseyin Kaya’ya misafir AKP'liler tepki göstererek “aslında bu hakaret ve küfürler AKP Genel Merkezine söyleniyor” diyerek, Hüseyin Kaya’nın "kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" demek istediğini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.