Aydın Belediyesi’nden renkli Ramazan geceleri

Aydın Belediyesi’nden renkli Ramazan geceleri

Aydın Belediyesi’nden renkli Ramazan geceleri

Gerçek Gazetesi
Aydın Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Ramazan Eğlenceleri” 3 gün boyunca Aydınlılara eski Ramazanları yaşatacak. İlk günden büyük ilgi gören etkinlikler başta çocuklar olmak üzere binlerce Aydınlı tarafından ilgiyle izlendi.
Başkanı Özlem Çerçioğlu"nun göreve gelmesiyle birlikte her yıl Ramazan ayında düzenlenen sosyal ve kültürel etkinliklere bu yıl da devam ediliyor. Ramazan eğlenceleri programına Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Başkan Yardımcıları Şefika Çoban, Sevim Havaoğlu, Belediye Meclis Üyesi Altan Güney ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Eğlencelerin açılışında konuşan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Ramazan ayının ülkemize ve Aydınımıza huzur, halkımıza sağlık ve mutluluklar getirmesi temennisiyle hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. Aydın Belediyesi olarak ramazan ayını farklı bir renk ve coşku içerisinde kutlamak için geçmişte kalmış ramazan ayı zenginliklerimizi üç gün süreyle burada sizlerle buluşturmayı hedefledik. Geleneksel hale gelen ramazan şenliklerimizde özellikle çocuk ve gençleri görmek beni ayrıca mutlu ediyor” dedi.
Başkan Çerçioğlu konuşmadan sonra vatandaşlarla birlikte gösterileri izlerken, etkinliğe katılan Aydınlılara gece boyunca ücretsiz Osmanlı Macunu ve patlamış mısır ikram edildi. Gecenin sonunda çocuklar için yapılan balon patlatma yarışması sonucunda birinci gelenlere satranç takımı hediye edildi.
Aydın Belediyesi"nce düzenlenen ve 3 gün devam edecek olan Ramazan Eğlenceleri
Gölge Tiyatrosu (Hacivat-Karagöz), Orta Oyunu (İbiş, Bey Kavuklu ile Pişekar), Aşuk ile Maşuk, Meddah, Sihirbaz, Ateşbaz, Animasyon, Semazen gösterileri ve çeşitli yarışmaların yer aldığı etkinlikler Atatürk Meydanı"nda üç gün boyunca devam edecek. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.