Aydın TÜMSİAD üyelerine TKDK bilgilendirmesi

Aydın TÜMSİAD üyelerine TKDK bilgilendirmesi

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TKDK) Aydın Şubesi üyeleri, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun (TKDK) çalışmaları hakkında bilgilendirildi.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Aydın Şubesi üyelerine yönelik kahvaltılı bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Esra Kır bahçesinde gerçekleşen programa konuk olan TKDK Aydın İL Koordinatörü Erhan Çiftçi, kurumun çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
TKDK’nın son destek paketinde yer alan konuların bilgisinin verildiği sunumdan önce, bir açılış konuşması yapan TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Nusret Ünal, “Uzaktan yakından programımıza iştirak eden tüm misafirlerimizi Tüm yönetim kurulumuz adına saygıyla selamlıyorum. Dernek olarak birinci görevimiz; önce üyelerimizin ekonomilerine katma değerler sunmak, daha sonra bunun pozitif etkilerini ülke perspektifinde takip etmektir. Değişik sektörlerde iştigal eden tüm davetlilerimizin programımızdan yarar sağlamasını temenni ediyor, yoğun iş programı arasında bize vakit ayıran sayın Erhan Çiftçiye şükranlarımı sunuyorum” dedi.
TKDK sunumunda destek verilen sektörler, iş kolları destek verilme şekilleri, destek konularına göre hibe oranları anlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.