AYDIN'A YENİ BİR ADLİYE BİNASI YAPILMASI GEREKİYOR

AYDIN'A YENİ BİR ADLİYE BİNASI YAPILMASI GEREKİYOR

81 vilayette adliye binası yapılmayan tek il Aydın kaldı. AKP iktidarı 22 yıldır ülke yönetiminde ve milletvekili Mustafa Savaş 12 yıldır Aydın'ı temsilen TBMM'de görev yapıyor.

Haber: Durmuş Tuna 81 vilayette adliye binası yapılmayan tek il Aydın kaldı. AKP iktidarı 22 yıldır ülke yönetiminde ve milletvekili Mustafa Savaş 12 yıldır Aydın'ı temsilen TBMM'de görev yapıyor. Buna rağmen, AKP iktidarı tarafından Aydın'a yeni bir adliye binası yapılması konusunda hiç bir çaba gösterilmemiş olması tepki çekiyor.

whatsapp-image-2024-04-07-at-12-51-33.jpeg

ADLİYE BİNASI ESKİ VE DÖKÜLÜYOR
Aydın Adliye Binası eski bir bina ve resmen dökülüyor. Adliye personeli ve halk Aydın'a yeni ve modern bir adliye binası istiyor. Aydın Adliye Binası dökülürken, AKP iktidarını Aydın'da temsil edenler ve Aydın halkının TBMM'ye gönderdiği vekiller seyrediyorlar.

whatsapp-image-2024-04-07-at-12-51-33-1.jpeg

ÇERÇİOĞLU BİNA İÇİN DAHA ÖNCE YER GÖSTERDİ
Aydın'a yakışmayan adliye binası nedeniyle, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından daha önce bina yeri gösterildiği ancak muhatap bulamadığı biliniyor. Mazbata töreninde yeni adliye binası çıkışıyla dikkat çeken Başkan Çerçioğlu; "seçimin kazananı belediye başkanları mazbatalarını Aydın Adliye Binasının -1'inci katındaki yemekhanesinde almamalı. Başkanlar mazbatalarını çatal, kaşık, bıçak ve yemek kokuları arasında almak zorunda kalmamalı" dedi.

whatsapp-image-2024-04-07-at-12-51-32.jpeg

DEVLET CİDDİYETİNDEN UZAK
Bir tarafta aşçı ve yemekhane çalışanları öğle yemeği için hazırlık yaparken diğer tarafta yemekhanenin bir köşesinde mazbataların verilmesi eleştiri aldı. Devlet ciddiyetiyle bağdaşmayan bu durum halkın tepkisini çekti. Mazbata töreninde yaşanan itiş kakış durumundan Aydın İl Seçim Kurulu Başkanının da rahatsız olduğu görüldü.

whatsapp-image-2024-04-07-at-12-51-32-3.jpeg

TOPUKLU EFE UYARDI
Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu mazbata töreninde yaptığı konuşmasında "basın mensubu arkadaşlar; mazbatamızı alalım ve buradan hemen ayrılalım çünkü bu bina çürük ve bina üzerimize yıkılabilir" sözleri durumun aciliyetini gözler önüne serdi. Başkan Çerçioğlu'nun tepkisi dikkatleri Aydın Adliye Binasına çevirdi. Başkan Çerçioğlu'nun dikkat çektiği gibi Aydın Adliye Binası çürük ve dökülüyor.

whatsapp-image-2024-04-07-at-12-51-32-1.jpeg

DEMİR MERDİVEN TEHLİKE ARZEDİYOR
Yemekhanenin bulunduğu bölüme inmek için hiç bir koruma tedbiri olmayan bahçedeki demir merdiven kullanılıyor. Demir merdiveni zarar görmeden kullanmak için özel dikkat harcanması gerekiyor. Özlem Çerçioğlu bu duruma herkes adına tepki gösterdi. Aydın'a yakışmayan bu görüntüye ve Aydın halkına lâyık görülen duruma isyan etti.

ÇERÇİOĞLU; HEP BİRLİKTE ÜRETELİM
Başkan Çerçioğlu'nun tepkisi ses getirdi ve konu Türkiye'nin gündemine oturdu. Özlem Çerçioğlu mazbata töreninde çağrıda bulundu! Aydınlılık bilinci ve sorumluluğuyla "gelin hep birlikte çalışalım, Aydın ve Aydın halkı için üretelim" dedi.

ÇERÇİOĞLU: KAPIMIZ HERKESE AÇIK
Başkan Çerçioğlu daha önce adliye binası için yer gösterdiğini ancak kimsenin kapısını çalmadığını söyledi. Kapısının herkese açık olduğunu ve başta adliye binası olmak üzere her konuda desteğe hazır olduğunu belirtti. AKP iktidarının Aydın'daki temsilcileri ile TBMM'ye gönderilen milletvekilleri, Başkan Özlem Çerçioğlu'nun Aydın'a yeni ve modern bir adliye binası yapılması yönündeki çağrısına nasıl cevap verecekleri merakla bekleniyor.

AYDIN'A YAKIŞMIYOR
Başkan Çerçioğlu'nun herkes adına tepki gösterdiği, adliye binasının -1'inci katındaki yemekhanesindeki mazbata törenleri Aydın'a yakışmıyor. Aydın Adliye Binası Türkiye'nin gündemine oturdu ve sosyal medya mecralarında Aydın konuşuldu. Büyükşehir belediye başkanına yemekhanede verilen mazbata görüntüleri tepki çekti. Aydın'a yakışmayan görüntülerin AKP Hükümetinin dikkatini çekmesi ve yeni bir adliye binası yapılması isteniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.