Aydın'da Şenlendirici rüzgarı esti

Aydın'da Şenlendirici rüzgarı esti

Aydın'da Şenlendirici rüzgarı esti

Adnan Menderes Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği okula gelir elde etmek ve sosyal sorumluluk projelerine destek olmak amacıyla düzenlenen etkinlikte ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici’yi ağırladı.
Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda katılım sağlandı. Klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici ve Tepecik Filarmoni Orkestrası’nın müzik ziyafeti verdiği etkinliğin okul alile birliği ve okul işbirliğinde Aydın’da gerçekleştirilen ilk büyük etkinlik olduğu belirtildi. Adnan Menderes Anadolu Lisesi ailesinin üyesi olmaktan gurur duyduğunu belirten Adnan Menderes Anadolu Lisesi Başkanı Zehra Temel, "Okulumuz başarılarıyla Türkiye’de önde gelen liseler arasında yer alıyor. Etkinliğin hazırlanmasında desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Büyük bir özveri ile hazırlanılan etkinliğin sosyal sorumluluk açısından öne çıktığını belirten Adnan Menderes Anadolu Lisesi Müdürü Vahap Hatipoğlu, "Menderes Lisesi Türkiye’de ve dünyanın çeşitli, yerlerinde meslek hayatını sürdüren bilime ve iş hayatına katkıda bulunan mezunlarıyla marka haline gelmiştir. Bize düşen bu başarılara başarı ekleyerek çıtayı daha yükseklere taşımaktır. Bu bilinçle geleceğe yönelik çalışmalarımız devam edecektir" diye konuştu.
Şenlendirici ve Tepecik Flarmoni Orkestrası, yoğun katılımın sağlandığı konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.