Aydınlı Busegül Yalçın çeyrek finalde

Aydınlı Busegül Yalçın çeyrek finalde

Aydınlı Busegül Yalçın çeyrek finalde

Özel bir kanalda yayınlanan Rising Star yarışmasında sesi ve tarzıyla büyük beğeni toplayan ancak finalde elenen Aydınlı sanatçı Busegül Yalçın, şimdi de O Ses Türkiye yarışmasında çeyrek final heyecanı yaşıyor.
O Ses Türkiye yarışmasında Gökhan Özoğuz’un takımında yarışan ve burada İrşadi Kılıç ile birlikte düelloya çıkan sanatçı, düelloda İrşadi’yi eledi ve daha sonra yarışmada 3’lü düello etabına geçildi. Bu etapta Asude, Cemre ve Tayfun isimli yarışmacılar Gökhan Özoğuz’un takımında kalırken Busegül Yalçın ise Ebru Gündeş tarafından kendi takımına transfer edildi. Daha sonra ise Emre Sertkaya ile düeolloya çıkan Aydınlı genç sanatçı rakibiyle yenişemedi. Her iki yarışmacı da aynı yüzdeyi aldıkları için birlikte bir üst tura çıktı. En son bölümde ise Gökhan ve Hakan Özoğuz ‘un takımında yer alan İlke Yıldız’ı eleyerek büyük bir başarı elde eden Busegül Yalçın, çeyrek finale çıkan 13 kişinin arasındaki yerini aldı.
Zorlu çeyrek final öncesinde bir değerlendirme yapan Busegül Yalçın “Kısa bir süre önce Rising Star yarışmasında finalde az bir farkla kaybetmek beni üzdü. Ancak şimdi O Ses Türkiye yarışmasında çok daha fazla ümitliyim. Zira çeyrek finale kadar olan bölümde rakiplerime göre çok daha fazla beğenilen bir performans sergiledim. Değerli halkımızın takdiri de şu ana kadar hep bu yönde oldu. Destekleri ve oyları ile bu güne kadar hiç yalnız bırakmadıkları için her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. Zorlu çeyrek final yolunda desteklerini benden esirgememelerini istiyorum. Umarım her şey yolunda gider ve hak ettiğim birinciliği elde ederim. Şu an tek istediğim her şeyin en iyisini hak eden aileme birincilik armağan etmek. En büyük hayalim bu” dedi.
Canlı olarak yayınlanacak olan çeyrek final mücadelesinde, Busegül Yalçın’ı desteklemek için yarışma sırasında verilecek numaraya SMS göndermek yeterli olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.