Aydınlı sanatçı Busegül yarı finalde

Aydınlı sanatçı Busegül yarı finalde

Aydınlı sanatçı Busegül yarı finalde

Özel bir televizyon kanalında yayınlanmakta olan O Ses Türkiye yarışmasında çeyrek final mücadelesi sona erdi. Zorlu çeyrek final gecesinde bu kez Eller Günahkâr isimli şarkıyla sevenlerinin karşısına çıkan Aydınlı sanatçı Busegül Yalçın sergilediği muhteşem performansla stüdyodaki ve ekranları başındaki izleyenlerden tam not aldı.
13 yarışmacının katıldığı çeyrek final etabı birbirinden renkli görüntülere sahne olurken, ilk kez canlı olarak yayınlanan bir yarışmada sahne alan sanatçıların heyecanları da görülmeye değerdi.
Gökhan ve Hakan Özoğuz’un takımından Emre Sertkaya ve Yusuf Yüksek ile yarışan genç sanatçı Busegül Yalçın SMS aracılığı ve TV8 Yan ekran uygulaması ile yapılan halk oylaması sonucunda Çeyrek finalden yarı finale yükseldi. Eleme sonucunda 8 kişi kalan yarışmacıları ise şimdi daha zorlu bir etap olan yarı final mücadelesi bekliyor.
1 Şubat Pazaretsi akşamı saat 20:00’de Busegül Yalçın 8 kişilik yarı final mücadelesinden de başarıyla ayrılırsa 2 Şubat Salı günü final etabında 1.’lik mücadelesi verecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.