BAŞKAN ARIKAN NET KONUŞTU,”KESİNLİKLE ADAY DEĞİLİM.”

BAŞKAN ARIKAN NET KONUŞTU,”KESİNLİKLE ADAY DEĞİLİM.”

Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan ve beraberindeki CHP heyeti yapımı devam eden Efes Sinemasındaki restorasyon çalışmalarını basın mensupları ile yerinde incelediler.

Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Ali Kemal Özcan, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge koordinatörü Fatih Akkentli, Cumhuriyet Halk Partisi kadın kolları Başkanı Sibel Artan Polat, Belediye Meclis Üyeleri yapımı devam eden Efes Sinemasındaki restorasyon çalışmalarını basın mensupları ile yerinde incelediler.

Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, ”Ben 2024 yerel seçimlerinde kesinlikle Söke Belediye Başkan adayı değilim, siyasete devam edeceğim fakat Ankara’da Aydınımızın sorunları çözüm noktasında temsil etmek istiyorum.

CHP İLÇE BAŞKANI ÖZCAN “ KURULTAY SÜRECİNDEN SONRA YEREL SEÇİM ADAYLIK SÜRECİMİZ BAŞLAYACAK”

Cumhuriyet Halk Partisi Söke ilçe Başkanı Ali Kemal Özcan,”Partimiz şu anda kongre ve kurultaylar sürecindedir. Hayırlısı ile yerel seçim aday süreci ondan sonra başlayacaktır, Merhum Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in vefatından sonra genel merkezimiz örgütümüz, meclis üyelerimiz ile yapmış olduğumuz istişareler gereği 8 aylık sürede Meclis’imizin seçtiği başkanımız 2024 yerel seçimlerine kadar görev yapacaktır. Mustafa Başkanımız süreci tamamlayıp yeni seçilen arkadaşımıza görevini devredecektir.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.