Başkan Çetin gençlere seslendi

Başkan Çetin gençlere seslendi

Chp Germencik Gençlik Kolları İlçe Başkanı Nedim Can Çetin yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Chp Germencik Gençlik Kolları İlçe Başkanı Nedim Can Çetin'in yazılı bir basın açıklaması şöyle:

Değerli genç kardeşlerim;

Saray iktidarının elinizden aldığı hakları, çaldığı gençliği ve yıkılan hayallerinizi, yorgunluklarınızı geri kazanacağız güne çok az kaldı. Ülkemizin durumunu en iyi siz görüyor, inceliyorsunuz. Biliyoruz ki Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti bir kez daha sizlerin omuzları üzerinde yükselecek. Sizler bizim aydınlık yarınlarımızın bekçisi ve kurucusu olacaksınız.

İnanıyoruz ki din ile prim yapılan sülale devri 14 Mayıs'ta son bulacak. KPSS puanı yeterli olduğu halde atanamayan öğretmenlerimiz, bileğinin hakkıyla elde ettikleri başarıların karşılığı alamayan kardeşlerimiz ve en güzel yılları ellerinden alınan abilerimiz, ablalarımız için Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yeni bir umut olacak. Saray rejimi 14 Mayıs'ta son bulacak, ülkemizin ikinci yüzyılına 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu öncülük edecek.

Liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa ulaşmak için bütün zorlukları yeneceğimize ve kendimizi büyük Türk ulusuna adayalım. 20 yıldır eskiyen, kokuşan, son kullanma tarihi geçeli uzun yıllar olan bu iktidarı değiştirmek, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceğine sahip çıkmak bizlerin elinde. Gelin hep birlikte kazanalım. Çiftçi kardeşlerimizin, sanayici abilerimizin, esnaf ablalarımızın, emekli dedelerimizin haklarına sahip çıkmak bizim elimizde. İktidarın elinin cebimize uzanmasına izin vermeyelim, yeni baharlar için hep birlikte ilerleyelim.

Bu yol bizim yolumuz, gelin hep birlikte iktidar olalım, 14 Mayıs'ta gereğini hep birlikte yapalım. Ülkemizin aydınlık yarınları gençlerimizin omuzlarında yükselecek. Bize katılın. Size söz, yine baharlar gelecek!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.