BAŞKAN MERSİN: ÇOCUKLAR OKULA NASIL GİDECEK MUSTAFA SAVAŞ?

BAŞKAN MERSİN: ÇOCUKLAR OKULA NASIL GİDECEK MUSTAFA SAVAŞ?

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin, AKP Milletvekili Mustafa Savaş'a "Çocuklar Okula Nasıl Gidecek Mustafa Savaş?" diye sordu

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin'in , AKP Milletvekili Mustafa Savaş'a "Çocuklar Okula Nasıl Gidecek Mustafa Savaş?" diye sorduğu yazılı basın açıklaması şöyle:

Bugün ülkemizde yeni eğitim öğretim yılı başlıyor. Milyonlarca çocuğumuz, gencimiz; bütün yaz bekledikleri okul heyecanını bugün coşkuyla tadıyor.

Eskiden olsaydı; “akşamdan yeni ayakkabılar hazırlandı, yeni çantalar, kalemler, defterler başköşede okula gitmek için yerini aldı” derdik.

Ancak geldiğimiz noktada; milletimizin evladının ne yeni bir çantası, ne de ilk kez giyeceği bir pantolonu var ortada… AKP hükümetinin, kriz ve enflasyon sarmalında ezildikçe ezilen milletimiz, çocuğuna sabah okula giderken bir yemek parası dahi veremez halde.

Peş peşe elektriğe gelen %50 zamlar, doğalgaza gelen fahiş zamlar ortada dururken, daha şimdiden bu kış sobasını kurup çalı çırpı yakmanın derdinde.

Aydın da bile ev kiraları artık 3-4 bin liraları aşmışken, pazarda yaz günü dahi taneyle alışveriş yapmışken geldiğimiz noktada geleceğini bırakmış bugünü kurtarmanın derdinde.

Peki, AKP yöneticisi beyzadeler? Millet batıyor beyler millet! Biz bu satırlardan çok sorduk Mustafa Savaş’a Bay Mustafa sen ne diyorsun dedik, dili hep lal oldu. Asgari ücretlinin maaşı 4 çeyrek altın birden eridi nerede bu milletin çeyrekleri dedik, gene sustu gene sustu.

Susun siz hele, oturun kapalı salonlarda, kaybedeceğiniz seçimden sonraki hayatınızı planlayın durun. Bizim milletimizle birlikte işimiz daha yeni başlıyor. Tarumar ettiğiniz ekonomimizi hep birlikte ihya edeceğiz, refaha bolluğa hep birlikte kavuşacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.