BEN VARKEN MUSTAFA SAVAŞ’I ARAYAMAZSIN

BEN VARKEN MUSTAFA SAVAŞ’I ARAYAMAZSIN

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un Sökeli muhtarlara yönelik saldırıları devam ediyor.

Daha önce de Burunköy muhtarı Muharrem Kaçar’a “dengesiz, dangalak, densiz” şeklinde hakaret eden Metin Yavuz şimdi de Konak mahalle muhtarı Galip Hanaylı’yı hedef aldı.

 

HANAYLI ÇOK ÜZÜLDÜM

Söke merkez mahalle muhtarları olarak AK Parti ilçe binasına çağırıldıklarını belirten Hanaylı, “sonrasında yaşananlar beni çok üzdü” dedi. 

AK Parti Söke İlçe sekreterliğinden arandıklarını ve milletvekili Metin Yavuz’un ziyaret edeceği bilgisi üzerine ilçe binasına gittiklerini söyleyen Hanaylı, “Mahallemize doğalgaz istiyoruz. Bu talebimizi görüşmek üzere gittim. Benimle birlikte üç mahalle muhtarı dışında da davete icabet eden olmadı. İlçe Başkanı Sibel Mederes’in de bulunduğu ortamda vekilimiz Yavuz’a talebimi bildirdim ve teşekkür ederek ayrıldım. Bir veya iki gün sonra da AK Part Aydın milletvekili Mustafa Savaş başka bir konu için beni aradı. Mahalle sakinlerinin doğalgaz talebini Savaş’a da bildirdim. ‘Sayın Yavuz’a bildidim ama sizin de takipçi olmanızı rica ediyorum’ dedim. Bu nedenle de sayın Yavuz’un hışmına uğradım” dedi.

 

VEKİL YAVUZ TELEFON AÇIP AZARLAMIŞ

Vekil Yavuz’un yaklaşımına üzüldüğünü söyleyen Hanaylı, “Aradan iki veya üç gün geçmişti ve bir pazar günü telefonum çaldı. Arayan vekilimiz Metin Yavuz olduğunu gördüm. ‘Herhalde talebimiz hakkında bilgi verecek’ diye bekliyordum ama bağırmaya ve azarlamaya başladı. Mustafa Savaş’a doğalgaz talebi konusunda bilgi verdiğim ve ricacı olduğum için kızdı. ‘Söke’de ben varım, Mustafa Savaş’ı nasıl ararsın?’ dedi. Çıldırmışçasına bağırıyordu. Bu şekilde bağıramayacağını ve azarlayamayacağını söylediğimde de ‘bir daha beni arama, Mustafa Savaş’ı ara’ şeklinde yaklaşım sergiledi” dedi.

 

KENDİM İÇİN BİR ŞEY İSTEMEDİM

Mahallesinin bazı bölgelerine doğalgaz hattı bağlanması için talepte bulunduğunu belirten Hanaylı, “Kendi şahsıma bir şey istemedim. Mahalle sakinlerimizin taleplerini sayın Yavuz’a ve sonrasında da beni arayan sayın Savaş’a bildirdim. Tek suçum mahalle insanımızın isteklerini sayın Savaş’a iletmek. CHP’li vekillere söylemedim. Vekilimiz Yavuz’un partilisi vekilimiz Savaş’a söyledim. CHP’li vekillere söylesem ne olacaktı acaba? Aydın’ın parti gözetmeksizin bütün vekilleri ile görüşüyorum ve isteklerimizi iletiyorum. Mahalle muhtarı olarak şu veya bu vekil ayrımı yapma lüksüm olamaz. Hepsi bizim vekilimiz. Mahallemizin doğalgaz talebinin iki koldan takip edilmesini istemem sayın Yavuz’u sinirlendirdi ve bana bağırdı, azarladı. Kendisine saygı çerçevesinde gerekli cevabı verdim ve derdimi anlatmaya çalıştım ama anlamak istemedi” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.