BEYAZ LİSTE YİNE BÜYÜK ÜSTÜNLÜK SAĞLADI

BEYAZ LİSTE YİNE BÜYÜK ÜSTÜNLÜK SAĞLADI

Cumhuriyet Halk Partisi'nin kongre takvimi çerçevesinde, CHP Söke ilçe merkez mahallelerden sonra kırsal mahalle delegasyonu da belirlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin kongre takvimi çerçevesinde, CHP Söke ilçe merkez mahallelerden sonra kırsal mahalle delegasyonu da belirlendi.

Mevcut ilçe Başkan Ali Kemal Özcan’ın Beyaz Listesi büyük üstünlük sağladı. 9 Temmuz 2023 Pazar günü merkez mahalle seçimleri yapılmıştı. Efeler Belediyesi destekli iki grup olan Efgan Ceylan ekibi ve Ahmet Karakaş ekibi liste çalışması yapmış ancak delege çıkaracak çoğunluğa ulaşamamıştı. İki listede de adı geçen hiç bir üye delege seçilememişti.

LİSTEDEKİ İSİMLER DİKKAT ÇEKTİ
Mevcut yönetimin karşısında yer alan Fatih Atay destekli Efkan Ceylan ve Ahmet Karakaş’ın grupları kırsal mahallelerde çokta ortalarda görünmedi. Kırsal mahallelerde delege olan isimlerde dikkat çekici ayrıntılar vardı. Önceki dönem Söke Genç İş İnsanları (SÖGİAD) Başkanı Burak Semerci Yamaç mahallesinden, CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Zeynep Can Ağaçlı mahallesinden, hazırlamış olduğu sosyal projelerle Söke'nin tanıtımda önemli katkıları bulunan işletmeci Haluk Yalçınöz Ağaçlı mahallesinden, sanat tarihçisi profesyonel turist rehberi Sevim Karabıyık Toper Karacahayıt mahallesinden, CHP Söke Gençli Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır Atburgazı mahallesinden, restorant işletmecisi genç girişimci zeytin üreticisi Özden Soydaş Doğanbey mahallesinden, DİSK Söke Temsilcisi Şadiye Kiracıoğlu Yenidoğan mahallesinden CHP mahalle delegesi seçilen isimler oldu.

ÖZCAN; SEÇİMLERİMİZ TAMAMLANDI PARTİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, "delege seçimlerinin birinci ayağında oluşan bu heyecan 2024 yerel seçimlerinin yüksek bir motivasyonla gireceğimizin göstergesidir, demiştim. Aynı heyecan ile kırsal mahallelerde seçimlerimizi yaptık. Dolayısıyla tüm seçimlerimizi tamamladık. Partimize hayırlı uğurlu olsun' dedi.

img-20230715-wa0025.jpg

img-20230715-wa0024.jpg

img-20230715-wa0023.jpg

img-20230715-wa0026.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.