BİR TEPKİ DE PARTİ KURUCUSUNDAN

BİR TEPKİ DE PARTİ KURUCUSUNDAN

Söke AKP'nin İlçe Kurucuları arasında yer alan ve 28. Dönem Milletvekilliği için Aday Adayı olan Ziyaettin Kaya (simitçi Ziya) AKP Aydın Düz Milletvekili Metin Yavuz'un elini sıkmadı.

Söke AKP'nin İlçe Kurucuları arasında yer alan ve 28. Dönem Milletvekilliği için Aday Adayı olan Ziyaettin Kaya (simitçi Ziya) AKP Aydın Düz Milletvekili Metin Yavuz'un elini sıkmadı.
AKP'li Söke Belediye Meclis Üyesinin verdiği akşam yemeğine katılan Ziyaettin Kaya, Metin Yavuz'un uzattığı eli havada bıraktı.

"İNDİR O ELİNİ" DİYEREK TEPKİ GÖSTERDİ
14 Mayıs itibariyle milletvekilliği son bulacak olan Metin Yavuz, kırdığı ve küstürdüğü partiler ile halktan tepki görmeye devam ediyor.
Geçtiğimiz cumartesi günü de AKP Söke İlçe Binasında gerçekleşen esnaf odaları buluşmasında Söke Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Yardımcısı Haldun Arıcı tepki göstermiş ve Metin Yavuz'un uzattığı eli sıkmadığı gibi, "indir o elini" diyerek terslemişti.

ESNAF ODASI TEMSİLCİSİNİN TEPKİSİ ÇOK KONUŞULDU
AKP Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz'ün yanısıra Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, İl Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Söke Koordinatörü Sebahattin Akkuş ve Milletvekili Adayları Mustafa Savaş ile Mehmet Arkun'un bulunduğu ortamda Metin Yavuz'a gösterien tepki çok konuşulmuştu.

ADAY GÖSTERİLMEDİĞİ İÇİN HALK MUTLU
Partililer ve vatandaşlar, "görev süresi boyunca kibir abidesi görüntüsü veren Metin Yavuz'a kırdığı insanlar tepki gösteriyorlar. Milletvekilliği son bulunca bu yöndeki tepkiler artar. Metin Yavuz ömür boyu milletvekili kalacağını sandı. MKYK'deki görevinin kısa sürede son bulmasını da kendisini sevdirtmemesinden kaynaklandığını düşünüyoruz. Milletvekilliğinin son bulacak olması da 5 yıllık görev süresinde kibirli tavırlarıyla kırıcı yaklaşımlarıdır. Söke AKP İlçe Teşkilatı başta olmak üzere bir çok kesim rahat bir nefes aldı. Nazilli'ye 4. sıradan milletvekili adaylığı verildi ve kazanacak sıradan aday gösterildiği için halk tepki gösteriyor. Söke'de ise durum çok farklı. Metin Yavuz aday gösterilmediği için halk mutlu" diyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum