Bozdoğanlı Emrah Cem Yılmaz'la aynı filmde

Bozdoğanlı Emrah Cem Yılmaz'la aynı filmde

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın konuk oyuncu olarak rol aldığı “İftarlık Gazoz” filminde, Bozdoğanlı oyuncu Emrah Yıldız da yer alıyor.

Dondurmam Gaymak ve Efeköy, Entelköy filmleriyle beğeni toplayan Akdenizli yönetmen-senarist Yüksel Aksu’nun yine Ege topraklarından ilham aldığı, 1970’leri arka plan olarak alan İftarlık Gazoz izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Aksu, bu defa da "usta-çırak" ilişkisinin neşeli ve bir o kadar derinlikli öyküsünü işliyor.
Cem Yılmaz’ın konuk oyuncu olarak rol aldığı “İftarlık Gazoz” filminde, Bozdoğanlı oyuncu Emrah Yıldız da bulunuyor. Daha önce, Akasya Durağı, Çilek Kokusu ve birçok dizi ve sinema filmlerinde oynayan ve ayrıca modellik yapan Emrah Yıldız, İftarlık Gazoz filminde Cem Yılmaz ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Bozdoğan doğumlu olan Yıldız; “Cem Yılmaz ile aynı filmde oynamak benim için mutluluk verici bir duygu. Önümüzdeki günlerde filmimizin çekimleri sona erecek ve 2016 yılında gösterime girecek. Bozdoğanlı bir oyuncu olarak çeşitli reklam filmleri ve diğer projelerle izleyicilerimizin karşısında olacağız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.