BU KAN SİZLERİ BOĞACAK!

Ampul Partisi tarafından şımartılan PKK terör örgütü ve bu terör örgütünün siyasi uzantısı BDP, Ülkemizin altını üstüne getirmeye, canlar almaya, yıkmaya, yakmaya,  hayatı milletimize zehir etmeye devam ediyor.

Tüm dünyanın “Terör Örgütü” kabul ettiği Hamas’ı  korumak ve milyonlarca insanın sömürülmesiyle oluşmuş  üç buçuk Arap sermayesine yaranmak için hür dünya’ya karşı cansiperane direnen Tayyip Bey  ve adamları, Türk Milletinin bu kayıpları hakkında, ısrarla  tek kelime bile etmiyorlar.

Aksine, İçişleri Bakanı dün, açılımlara “ne pahasına” olursa olsun devam edeceklerini açıkladı!

  AKP 2002 yılında hükümet olduğunda, sıfır noktasına yakın bir seviyede terörü teslim almıştı. Amerika’nın, içimizdeki devlet düşmanı köşe yazarlarının, Cemaatçi- Tarikatçı Medyanın, Tayyip Bey’in Kürtçü danışmanlarının yönlendirmeleri ve olayları analiz etme yeteneğinden yoksun, öncelikle kendi menfaatini düşünen medya ve iş aleminin destekleri ile bu noktaya geldik.

Geldiğimiz noktada artık Askeri Garnizonlar, kışlalar, lojmanlar saldırı altında.

Her gün subaylarımız, astsubaylarımız, askerlerimiz, korucularımız  eli kanlı- uyuşturucu kaçakçısı terör örgütü katilleri tarafından öldürülüyor.

Önceki gün, bir üsteğmenimizin  23 yaşındaki eşi, evinin balkonunda PKK tarafından şehit edildi. Bu cenaze töreninde de bir tane olsun AKP’li Bakan, Milletvekili göremedik. Türk vatandaşı bile olmayanlar için, topukları arkalarına vura vura koşanlar, can güvenliğinden sorumlu oldukları kendi vatandaşları için, üstelik bir bayan cenazesi için bile, son görevlerini yapmak yürekliliğini gösteremediler.

Tüm bu büyük kayıplarımız karşısında, ülkemizin bu duruma gelmesine sebep olanların herhangi birinden, PKK terör örgütünü lanetleyen, kınayan bir demeç, bir açıklama duydunuz mu? Ya da şehitlerimiz için iki damla gözyaşı, bir baş sağlığı mesajı? Duyamazsınız. Bu soysuzlar, Türk Milletinden nefret eden  ümmetçi, kafasını ve kalemini devlet düşmanlarının emrine vermiş satılmışlardır. Bunların şehit olan vatan evlatları için kılları kıpırdamaz ama bir Hamas  militanı için, dünyayı karşılarına almaktan da çekinmezler!

İçişleri Bakanı, açılımlara devam edeceklerini açıkladığı toplantıda, Bakanların evlerinin önüne kurşun geçirmez güvenlik kulübeleri koyduklarını ayrıca her bakanın evinin önünde bir polis aracının beklediğini ve  ayrıca karakolların da daha güvenli hale getirildiğini söyledi!

Üzüldüğümüz bir diğer  konu ise  vatan sevgilerini, dürüstlüklerini, doğruluklarını yakından tanıdığımız bazı AKP Milletvekillerinin sessiz kalmaları. Yalnız kaldıklarında yapılanların çok vahim olduğunu, kimsenin kendilerine bir şey sormadığını kısık sesle anlatan bu “cesur yürekler” kendilerinin de akan kandan sorumlu olduklarını hatırlarına getirmiyorlar mı? Kendilerini kandırabilirler, partililerini kandırabilirler, insanlarımızın bir kısmını kandırabilirler, ama ilahi vicdan karşısında ne yapacaklar?

İktidar gücü ne zamandan beri, vatan sevgisini dahi bastırır hale geldi?

Terörü tüm Türkiye’ye yayacağız diyen ve PKK terör örgütünün maşalığını açıkça yapan Emine Ayna ve benzerleri Kürtçü bölücüler, asla Kürt kökenli vatandaşlarımızın temsilcisi olamazlar. Aldıkları oyları dahi, baskıyla, tehditle aldıklarını çok iyi bilenlerden biriyim.

Uyuşturucu- İnsan-Organ kaçakçılığı yaptığı uluslar arası raporlarla tespit edilmiş PKK Bölücü terör örgütü,onun siyasi temsilcisi olduğunu her ortamda açıkça ifade eden BDP milletvekilleri ve bunların şımarmasına göz yuman, açılım budalası siyasetçiler, görevlerini yerine getirmeyip iktidar yalakalığı yapan bürokratlar hepiniz bu akan kanda boğulacaksınız…

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar