ÇAVUŞ, "FUAT ÖNDEŞ GERMENCİK HALKININ TAKDİRİDİR"

ÇAVUŞ, "FUAT ÖNDEŞ GERMENCİK HALKININ TAKDİRİDİR"

CHP Germencik ilçe başkanı Salih Çavuş yazılı bir basın açıklaması yaptı. Çavuş açıklamasında," Cumhur İttifakının Germencikteki temsilcilerini derdi millet değil . Onların tek derdi saray, huzuru ve kendi huzurları için oturacakları koltuklar." dedi.

CHP Germencik ilçe başkanı Salih Çavuş'un yaptığı yazılı açıklama şöyle:

Son günlerde kendini trollük yoluna sokmuş, yanlı ve yandaş bir gazetenin Germencik halkının takdiri ile seçilmiş Belediye Başkanımız Sayın Fuat Öndeş’e istinaden asılsız haberlerle yaratmaya çalıştığı sahte gündem, günümüz koşulları ve vatandaşın gerçek gündemi ortada iken boşa kürek çekme çabasından başka birşey değildir.

Halk yoksullaşmış, zamlar almış başını gitmiş tık yok. Çünkü konuşacakları tek söz yok. En yakın zamanda MHP’li bir milletvekili zamlar çok fazla geldi, halk tepkili dediği için partisinden ihraç edildi. Yani Cumhur İttifakının Germencikteki temsilcilerini derdi millet değil . Onların tek derdi saray, sarayın huzuru ve kendi huzurları için oturacakları koltuklar. Cumhur İttifakı’nın önceki belediye başkanın 6250 dönüm ve çeşitli taşınmazların olduğu 195 parça araziyi satarken, bu arkadaşların gözleri görmez, kulakları duymaz, dilleri lal mıydı? O satılan mallar kimin mallarıydı ?

Bir önceki dönemden kalan olumsuz ekonomik tabloya rağmen var olan borcun 30 milyon TL'sini Belediye Başkanımız Sayın Fuat Öndeş üstün gayret ve çabası ile ödendi. Önceki dönemin hizmet diye yaptırdığı tesislerin parasını ödedi. Keyfi olarak yıktığı halı saha başta olmak üzere birçok konuda milyonlarca lira tazminat ödedi. Eski belde belediyeleri olan Ortaklar, Mursallı ve Hıdırbeyli’nin ödenmeyen ve ne hikmetse bizim dönemde hatırlanan vergi borçlarını ödedi. Bu süreci başarılı bir şekilde yürüten Belediye Başkanımız Sayın Öndeş bir de hizmetleri devam ettirmiş, sosyal tesisler, işletmeler açmış, sosyal anlamda halkın her zaman en büyük destekçisi olmuştur. Yer satılmışsa yine önceki belediye başkanının keyfi harcamaları sonucu ortaya çıkan borcu ödemek için satılmıştır. Fuat Öndeş yer satın alan bir belediye başkanı olarak tarihe geçti ki hepimiz şahidiz. Belediye binamızı 4 milyon TL’ye kamulaştırdık üstelik tek kuruş kredi kullanmadan borç almadan. Eski belediye başkanı şahsın millete sattığı hacizli arsaların haczini kaldırarak 1 milyon TL’ye satın alıp belediye bünyesine dahil eden, gayrimenkul kazandıran bir başkan olarak tarihe geçti. Belediye Başkanımız Sayın Fuat Öndeş'in sattığı bir yer varsa buradan gelen geliri yine bu kente yaptığı yatırımlar için kullandı.

Sarayı kıblesi edinmiş, şahsa biat etmiş kişilerin; üslubu deniz seviyesinin altına düşürme çabaları bizden karşılık bulmayacaktır.

Gönül isterdi ki, belediyelerimize nasıl iftira atarız, nasıl çamur atarız çabası için harcadıkları enerjiyi, milletimizin refah ve ekonomik seviyesini artırma, bugün bulunduğumuz buhrandan çıkarmak için harcasınlar. Ama bu iş vizyon işidir. Onların vizyonu ise sarayın menfaatleri, sarayın şahsınadır.

Bizim için asıl gündem şuan milletimizin yaşadığı dar boğazdan çıkarmak çabasıdır. Onların gereksiz her açıklamasına vereceğimiz cevap milletimizin beklentilerine ve umutlarına giden yolda saray şürekasının gündemi değiştirme çabasına çanak tutacaktır. Biz bu gereksiz gündeme çanak tutarsak milletimizin içinde bulunduğu zor yaşam şartlarındaki verdiği mücadeleye hakaret olacağından biz algı değil hizmet ve çözüm yolumuzda yürümeye devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.