Çelikez, Aydın AKP milletvekillerine seslendi; "Mutfakta yangın var"

Çelikez, Aydın AKP milletvekillerine seslendi; "Mutfakta yangın var"

İYİ parti Söke ilçe başkanı Çağlar Çelikez basına yazılı bir açıklama yaptı. Çelikez açıklamasında AKP milletvekillerine seslenirken; " Mutfakta yangın var" dedi.

İYİ Parti Söke ilçe Başkanı Çağlar Çelikez "Akp’nin Aydın Milletvekillerine sesleniyorum Çarşıda,pazarda mutfakta yangın var. Esnaf kan ağlıyor bir Aydına gelin bir vatandaşın halini görün hayal kurmayı bırakın." dedi.

Yazılı bir açıklama yapan Çelikez basın açıklamasına şöyle devam etti:

Vatandaşlarımız ekonomik kriz yüzünden mağdur iken, Akp hala uçuyoruz diyerek pembe tablo çiziyorlar.Ballı ihalelere gelince sabır yok,yandaşa vergi affı,vergi muafiyetine gelince sabır yok,makam arabası saltanatına sabır yok,sarayın günlük 10 milyon tl masrafından tasarruf etmeğe gelince sabır yok.

Ama  tenceresi kaynamayan analara,ay sonunu getiremeyen emekliye,iş bulamayan gence,dükkanını siftahsız kapatan esnafa,ürettiği ürünün karşılığını alamayan çiftçiye,geçim sıkıntısı çeken vatandaşa gelince "sabır."

Akp Türkiye’sinde Gerçek işsizlik %29 gerçek işsiz sayısı da 10.416.000 olduğu halde işsizlik azaldı diye millete söylenen yalanlardan bıktık.

Millet perişan oldu.Fukaralar sabredecek,bu beyler yandaşlarıyla beraber israf edecek.İYİ parti olarak vatandaşımızı bu kaos ekonomisinden kurtarmak için" Yeniden güçlendirilmiş parlementer sisteme dönülerek ,hak hukuk ve adaletin olduğu bir Turkiye'yi kurmaya davet ediyoruz.

Genel başkanımız Sn.Meral Akşener'in dediği gibi; "Sayın Erdoğan millete sabret diyeceğine,sen asıl önce git 500 milyon dolarlık uçağını sat"
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.