ÇERÇİOĞLU'NDAN SÖKE ÇIKARTMASI

ÇERÇİOĞLU'NDAN SÖKE ÇIKARTMASI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Söke’yi ziyaret etti. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde görevli üst düzey bürokratlarla beraber öğlen saatlerinde Söke’ye gelen Özlem Çerçioğlu esnaf lokantasında yemek yedi.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN SÖKE ÇIKARTMASI

Özlem Çerçioğlu’nun Söke ziyaretini kalabalık bir ekiple yapması dikkat çekerken beraberinde ASKİ Genel Müdürü Ertuğrul Öztura , Genel Sekreter Ahmet Uğur Cebeci, Aydın Büyükşehir Belediyesi meclis Üyesi Barış Altıntaş, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Evrim Karaköz ve İmar Daire Başkanı Ertuğrul Yamen’in katıldığı öğrenildi.

ÇERÇİOĞLU VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ


Ziyaretin büyük bölümünü Sökelilere ayıran Özlem Çerçioğlu Söke’nin en kalabalık mevkilerinden olan manavlar içinde bulunan bir esnaf lokantasında öğle yemeği yedi. Çerçioğlu beraberinde ki heyetle birlikte manavlar içinde berberlik yapan Ali Kaya’nın davetini kırmayarak işyerine gitti. 

Ali Kaya’nın işyerinde oturan Özlem Çerçioğlu ve üst düzey bürokratlara büyük ilgi gösteren Sökeliler Çerçioğlu’yla bol bol sohbet etme imkanı buldu. Zaman zaman vatandaşlarla neşeli diyalogların yaşandığı dikkat çekerken samimi bir havada geçen ziyaretten esnafında memnuniyet duyduğu izlendi.

BAŞKAN’A YOĞUN İLGİ

Yaptığı ziyaretlerden sonra Söke sokaklarında vatandaşlarla buluşan Özlem Çerçioğlu talep ve istekleri dinledi. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu gören vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirdiler. Vatandaşın selfie isteğini geri çevirmeyen Çerçioğlu’na Sökelilerin büyük sevgi gösterdiği kaydedildi.

Özlem Çerçioğlu yaptığı ziyaretler sonrası ASKİ ve AYBA binasından bir dizi incelemelerde bulunduktan sonra Söke’den ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.