Çerçioğlu’nun zor anları

Çerçioğlu’nun zor anları

Başkan Çerçioğlu’nun zor anları

Ger­çek Ga­ze­te­si
Su­nu­cu Er­han Öner"in ıs­ra­rıy­la Tu­al gru­bu­nun vo­ka­lis­ti Se­zi ile dü­et ya­pan Ay­dın Be­le­di­ye Baş­ka­nı Öz­lem Çer­çi­oğ­lu, he­ye­can­lı ve bir o ka­dar da sı­kın­tı­lı da­ki­ka­lar ya­şa­dı.
Ay­dın"ın Düş­man İş­ga­li"nden ku­ru­tu­lu­şu­nun 87"in­ci yıl dö­nü­mü ve “09.09.09 Dün­ya Ay­dın­lı­lar Gü­nü” et­kin­lik­le­ri kap­sa­mın­da se­vi­len pop mü­zi­ği gru­bu Tu­al­Se­zi Ay­dın­lı hay­ran­la­rıy­la bu­luş­tu. 8 Ey­lül ta­ri­hin­de ger­çek­leş­me­si ge­re­ken an­cak İs­tan­bul'da mey­da­na ge­len sel fe­la­ke­ti ve te­rör olay­la­rın­da şe­hit olan as­ker­ler ne­de­niy­le er­te­le­nen kon­ser­ler­den il­ki İs­tas­yon Mey­da­nı'nda ger­çek­leş­ti­ril­di.
Kon­ser­de ilk ola­rak sah­ne­ye Tu­al­Se­zi gru­bu çı­kar­ken, grup üye­le­ri es­ki ve ye­ni al­büm­le­rin­den ses­len­dir­dik­le­ri po­pü­ler şar­kı­la­rıy­la be­ğe­ni top­la­dı. Gru­bun se­vi­len vo­ka­lis­ti Se­zi"nin ses­len­dir­di­ği “Tir­ya­ki­ni­m” ve “Ka­sı­m” ad­lı se­vi­len şar­kı­la­ra Ay­dın­lı­lar­da eş­lik et­ti.
Kon­se­rin so­nun­da su­nu­cu Er­han Öner ta­ra­fın­dan sah­ne­ye da­vet edi­len Be­le­di­ye Baş­ka­nı Öz­lem Çer­çi­oğ­lu, Tu­al­Se­zi gru­bu­na Ay­dın­lı­la­rı mut­lu gün­le­rin­de yal­nız bı­rak­ma­dık­la­rı için te­şek­kür et­ti. Baş­kan Çer­çi­oğ­lu da­ha son­ra Tu­al­Se­zi gru­bu­na çi­çek ve pla­ket ve­rir­ken, sa­nat­çı­la­ra Ay­dın in­ci­ri ve zey­tin ya­ğı he­di­ye et­ti. He­di­ye tö­re­ni­nin ar­dın­dan sah­ne­yi terk et­me­ye ha­zır­la­nan Baş­kan Çer­çi­oğ­lu, su­nu­cu Er­han Öner"in ıs­ra­rı­nı kı­ra­ma­yın­ca gru­bun vo­ka­lis­ti Se­zi"ye “Ka­sı­m” ad­lı par­ça­sın­da eş­lik et­ti. Düe­te baş­la­ma­dan ön­ce Baş­kan Çer­çi­oğ­lu"nun ku­la­ğı­na eği­len Se­zi, şar­kı­nın na­ka­rat kıs­mı­nın söz­le­ri­ni oku­du. Se­zi"nin tüm bu ça­ba­la­rı­na rağ­men Çer­çi­oğ­lu, dü­et sı­ra­sın­da zor an­lar ya­şa­dı. İlk kez bir sa­nat­çı ile dü­et yap­ma­nın he­ye­ca­nı­nı his­se­den Çer­çi­oğ­lu, ba­zen şar­kı­nın söz­le­ri­ni unu­tur­ken ba­zen de kı­sık ses­le sa­nat­çı­ya eş­lik ede­bil­di.
Ay­dın­lı­la­rın al­kış ve des­tek­le­riy­le düe­ti sür­dü­ren Baş­kan Çer­çi­oğ­lu, he­ye­ca­nı­nı Ay­dın­lı­la­ra el sal­la­ya­rak gi­der­me­ye ça­lış­tı. Düe­tin ar­dın­dan va­tan­daş­la­ra des­tek­le­ri için te­şek­kür eden Çer­çi­oğ­lu"nun per­for­man­sı­nı çok be­ğen­di­ği­ni ifa­de eden su­nu­cu Öner, “Baş­ka­nım al­büm ça­lış­ma­la­rı ne za­man baş­lı­yo­r” di­ye­rek es­pri yap­tı. Öner"in es­pri­si Çer­çi­oğ­lu, Se­zi ve halk ta­ra­fın­dan kah­ka­ha­lar­la kar­şı­lan­dı.
Ya­şa­dı­ğı sı­kın­tı­lı an­la­rın ar­dın­dan ra­hat bir ne­fes alan Baş­kan Çer­çi­oğ­lu, Ay­dın­lı­la­rı se­lamla­ya­rak sah­ne­den ay­rıl­dı. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.