CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAYI ÜNÜVAR SÖKE İŞ DÜNYASI İLE BULUŞTU

CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAYI ÜNÜVAR SÖKE İŞ DÜNYASI İLE BULUŞTU

CHP Aydın Milletvekili Adayı Nilüfer Ünüvar, CHP Heyeti ile birlikte, iş adamlarının bağlı olduğu odaları ziyaret etti. Ünüvar, iş adamlarının yaşadığı sıkıntıları ve taleplerini dinlerken, CHP olarak göreve geldiklerinde yapacakları çalışmaları anlattı.

CHP Aydın Milletvekili Adayı Nilüfer Ünüvar, CHP Heyeti ile birlikte, iş adamlarının bağlı olduğu odaları ziyaret etti. Ünüvar, iş adamlarının yaşadığı sıkıntıları ve taleplerini dinlerken, CHP olarak göreve geldiklerinde yapacakları çalışmaları anlattı.

Seçime sayılı günler kala bir dizi ziyaret için Söke’ye gelen CHP Aydın Milletvekili Adayı Nilüfer Ünüvar, Sökeli iş adamlarını ziyaret etti. Ziyarette Ünüvar’a Aydın CHP İl Başkan Yardımcıları Dursun Evren Akçaalan, Mehmet Zeylan, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, CHP Söke Kadın Kolları Başkanı Aylin Altındiş, CHP Söke’de Örgütten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Nursen Tunç Kaskan, CHP Söke Gençlik Kolları Mustafa Kemal Çakır katıldı.

gezi.gif

CHP Aydın Milletvekili Adayı Ünüvar ve CHP Heyeti, kısa adı SÖGİAD olan Söke Genç İş İnsanları Derneği, Söke Ticaret Odası ve Söke Ticaret Borsasını ziyaret etti. İlk olarak SÖGİAD’ı ziyaret eden Ünüvar ve beraberindeki heyeti oda başkanı Murat Günal ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

ÜNÜVAR:”CHP İKTİDARINDA EKONOMİ MORMALE DÖNECEK”
Ünüvar, 13.Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili adaylarının selam ve sevgilerini ileterek başladığı konuşmasına farklı partilerden üyeleri bir araya getirdiği Başkan Günal ve üyeleri tebrik ederek devam etti. Ünüvar, “Farklı görüşlerden genç girişimciler olarak bir araya gelerek Söke ekonomisinin gelişmesi için yaptığınız çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Yaşadığınız ekonomik sıkıntılar elbette ki var. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik şartlar ortada. Vatandaşların alım gücü düştü. Özellikle doğalgazdaki iniş çıkışlarda sizlerin sıkıntısı bunların hepsini biliyoruz. CHP iktidarında ekonomi normale dönecek. Genel Başkanımızın ülkemiz için çok önemli projeleri var. Bu projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

AKKENTLİ:”GENÇ İŞADAMLARIMIZDAN GELECEK PROJE TEKLİFLERİNE AÇIĞIZ”
Ziyarette söz alan Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Söke’ye başta otogar olmak üzere otopark ve aquapark yapacağını anlattı. Akkentli, genç iş adamlarından kurulu üyelerin de vereceği proje tekliflerine açık olduklarını, ortak çalışmalara imza atabileceklerinin altını çizdi.


CHP Aydın Milletvekili Nilüfer Ünüvar, Söke ziyaretlerine Ticaret Odası ile devam etti. Yeni göreve gelen Başkan Metin Sakalar ve yönetimini tebrik eden Ünüvar, Türkiye’nin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu. 13. Cumhurbaşkanı Adayı ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ticari konularda yapacağı projeleri anlattı.

ÜNÜVAR:”CHP İKTİDARINDA TÜRKİYE YENİDEN ÜRETEN BİR ÜLKE OLACAK”
Ünüvar ve CHP Heyeti son olarak Ticaret Borsasını ziyaret etti. Ünüvar’ı Başkan Ahmet Necat Sağel ve yönetimi karşıladı. Ünüvar, burada da çiftçilerin üretimde yaşadığı sıkıntılar hakkında yönetimin görüşlerini alırken, bütün sorunlara hakim olduklarını göreve geldiklerinde, Türkiye’nin yeniden üreten bir ülke haline geleceğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.