CHP SÖKE İLÇE BAŞKANI ALİ KEMAL ÖZCAN VE İLÇE YÖNETİMİ İSTİFA ETTİ

CHP SÖKE İLÇE BAŞKANI ALİ KEMAL ÖZCAN VE İLÇE YÖNETİMİ İSTİFA ETTİ

Chp Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ve ilçe yönetimi CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Söke Belediye Başkanı adayı olarak Mustafa İberya Arıkan’ın belirlemesinin ardından istifa kararı aldılar.

Chp Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ve ilçe yönetimi CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Söke Belediye Başkanı adayı olarak Mustafa İberya Arıkan’ın belirlemesinin ardından istifa kararı aldılar.

Başkan Özcan sosyal medya hesabından yaptığı zehir zemberek açıklama ile istifasını kamuoyuna duyurdu.

Başkan Özcan açıklamasının tamamında Arıkan’ı hedef alarak “ Üzülerek söylüyorum varlığımıza kast edenlerin günü bu gün.” Dedi.


Başkan açıklamasının tam metni;

Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş değerli dostlarım, Sevgili yol arkadaşlarım,
Canım Ailem.
Yaşamımın en güzel,en değerli ve kendimce en fırtınalı beş yılını sizlerle yaşadım. Bu kesimde diğer kesimlerde olduğu gibi kişisel ve kurumsal saygınlığımı elden bırakmadan mücadele ettim.
Anlaşılan o ki bu saygınlığımızı korumamız gereken bir evreye girdik...
Tarihsel bir cinayet işlenmek üzere yola çıkılmış.
Başta yol arkadaşım dahası kardeşlik hukukum olan Sevgili Kardeşim Fatih AKKENTLİ ve ailesinin varlığına kast eden bir siyasi meczuba “Söke Belediye” başkanlık adaylığı teslim edilmiştir.
Şahsen aldığım terbiye, böyle bir meczup ile aynı karede olmayı zül addeder. Partimizin yetkili kurulları bir takdir kullanmış ve bu takdire saygı duyuyorum. Bahsi geçen bu siyasi meczubun gerek teşebbüs ettiği işleri gerekse geçmişte yaptıklarını partimizin kurum ve kuruluşlarına bildirmiş olmanın da gönül rahatlığı içindeyim. Ne çare ki bu haykırışlar karanlıkta kaybolup gitti.
Ayrıca burada gerçekleşen tercih değişim şiarı ile yola çıkmış ve yüzünü örgüte dönmek konusunda verilen sözlerin de anlamsızlığını ortaya koymuştur.
Ayrıca ilçemizde, yüz binlerin yaşadığı bu diyarda insan kıtlığımı var da bu meczuba kalıyor bu işler. Bu en hafif ifade yok saymaktır ve memlekete hakarettir. Bu memleket bu saygısızlığı unutmayacaktır.
Bilinmeli ki büyük bir tehlike partimizin, ilçemizin ve ilimizin kapısındadır. Bu andan itibaren olayların bizi hangi aşamaya götüreceğini ben de sizlerle birlikte izleyeceğim.
Üzülerek söylüyorum varlığımıza kast edenlerin günü bu gün.
Son olarak büyük şair Nazım Hikmetin dediği gibi :
....
Diyelim ki, dövüşülmeye değer bir şeyler için, diyelim ki, cephedeyiz.
Orda daha ilk hücumda, daha o gün Yüzükoyun kapaklanıp ölmek de mümkün. Tuhaf bir hınçla bileceğiz bunu,
Belki de yıllarca sürecek olan savaşın sonunu ....
Bu duygu ve düşüncelerle, emek verdiğim partimde siyasal yaşamıma son verirken bana inanan ve güvenen yol arkadaşlarıma bin selam olsun.
Hoşçakalın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.