CHP SÖKE İLÇE BAŞKANI ÖZCAN “ MUSTAFA BAŞKANIMIZ SÜRECİ TAMAMLAYIP PARTİMİZİN ADAYINA BAYRAĞI TESLİM EDECEK”

CHP SÖKE İLÇE BAŞKANI ÖZCAN “ MUSTAFA BAŞKANIMIZ SÜRECİ TAMAMLAYIP PARTİMİZİN ADAYINA BAYRAĞI TESLİM EDECEK”

Cumhuriyet Halk Partisi Söke ilçe Başkanı Ali Kemal Özcan “Mevcut Söke Belediye Başkanımız Mustafa İberya Arıkan süreci tamamlayıp yeni seçilen arkadaşımıza görevini devredecektir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Söke ilçe Başkanı Ali Kemal Özcan Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan’ın “ ben kesinlikle 2024 seçimlerinde aday değilim” açıklamasının ardından sorulan soru üzerine “Mevcut Söke Belediye Başkanımız Mustafa İberya Arıkan süreci tamamlayıp yeni seçilen arkadaşımıza görevini devredecektir”dedi.

Chp Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan “Partimiz şu anda kongre ve kurultaylar sürecindedir. Hayırlısı ile yerel seçim adaylık süreci ondan sonra başlayacaktır, Merhum Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in vefatından sonra genel merkezimiz örgütümüz, meclis üyelerimiz ile yapmış olduğumuz mutabakat gereği 8 aylık sürede Meclis’imizin seçtiği başkanımız 2024 yerel seçimlerine kadar görev yapacaktır. Meclis üyelerimiz parti örgütümüzün bu konunda zaten başından bilgisi vardır. Mevcut Söke Belediye Başkanımız Mustafa İberya Arıkan süreci tamamlayıp yeni seçilen arkadaşımıza görevini devredecektir. Birlik ve bütünlük içinde yerel seçimlere hazırladığımız arkadaşımızlar vardır. Kurultay sürecinden sonra Adayımızı kamuoyuna tanıtmayı planlıyoruz. Chp olarak Halkımızın yüksek teveccüh göstereceği başarılı bir yerel seçim süreci yaratacağız.” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.