CHP SÖKE İLÇE DELEGE SEÇİMLERİ YOĞUN KATILIMLA BAŞLADI

CHP SÖKE İLÇE DELEGE SEÇİMLERİ YOĞUN KATILIMLA BAŞLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe delege seçimleri başladı. Yoğun bir katılımla başlayan seçimlerde tek liste ile bulunuyor. CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, seçimlerin heyecan içinde sürdüğünü belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe delege seçimleri başladı. Yoğun bir katılımla başlayan seçimlerde tek liste ile bulunuyor. CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, seçimlerin heyecan içinde sürdüğünü belirterek, demokrasi şölenine katkı veren parti üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.

CHP Söke ilçe delege seçimleri yoğun bir katılımla başladı. Atatürk Mahallesi’nde 37, Cumhuriyet Mahallesi’nde 20, Çeltikçi Mahallesi’nde 33, Fevzipaşa Mahallesi’nde 18, Kemalpaşa Mahallesi’nde 7, Konak Mahallesi’nde 32, Yenicami Mahallesi’nde 42, Yenikent Mahallesi’nde 31 kişi kongre delegesi seçilecek.

“DEMOKRASİ ŞÖLENİMİZ BÜTÜN HEYECANI İLE SÜRÜYOR”
Seçim ile ilgili açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, “CHP Söke İlçe Başkanlığı’nda bu sabah saatlerinde başlayan delege seçimlerimiz heyecanla sürüyor. Tüm parti üyelerimize buradan ayrı ayrı teşekkür ederim. Demokrasi şölenine beraber katkı veriyorlar. Şu an itibari ile tek liste, beyaz liste olarak tüm mahalle delegasyon seçimleri sandıklarda icra ediliyor. İkinci bir liste yok. Katılımımız yüksek. Hepimizde bir heyecan var. Bundan ötürü örgüte, arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim. Demokrasi şölenine huzur içinde devam ediyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.