CHP'li BELEDİYELER SUÇLUYSA...

( Özlem Çerçioğlu'nun Aydın BŞB'si aktır, temizdir.
Özlem Çerçioğlu Aydın halkının iyi bir seçimidir.
Karaarslan konusunda, İstanbul BŞB ve Denizli BŞB gerçeği ortadayken, Aydın BŞB'sine el uzatmak halkın iradesine saygısızlıktır. )

KARAARSLAN KONUSUNDA CHP'li BELEDİYELER SUÇLUYSA, 
AK PARTİLİ BELEDİYELERE NE DEMELİ HAŞMET !!!

Şimdi size; 15 Temmuz kalkışmasına kadar, başta AK Partili büyükşehir belediyeleri olmak üzere, CHP'lisi, MHP'lisi 101 belediye için ve de Dünya Bankası için de aranan kan olmuş Erkan Karaarslan'dan bahsedeceğim.

15 Temmuz Kalkışması yaşanmadan önce de Karaarslan hakkında bir kaç yazı yazdım. 
Seceresine baktığımızda sayısız başarılara imza atmış bir isimdi Karararslan ve siyasilerce öve öve bitirilemiyordu.

Dediğim gibi; bu durum 15 Temmuz kalkışmasına kadar böyle sürdü. 
Sonrası ise malumunuz...
Herkesin çalışmak için kapısında kuyruk oluşturduğu bu adam birden bire tu kaka edildi.

Elde edilen başarıları sadece Türkiye'de değil, Dünya genelinde alkış alırken ve de karşılık bulurken, başta AK Partili Büyükşehir Belediyeleri de Karaarslan'dan hizmet almak için sıraya girmişti.

...Veeeee AK Partili Belediyeler de bu yöndeki isteklerini ne pahasına olursa olsun yerine getirmişlerdi. 
İnanıyorum ki; Karaarslan ile çalışmak için, AK Parti Hükümetinin etkili isimlerini araya sokmuşlar hatta Bakanlar düzeyinde emrivaki bir şekilde aracı olunması bile istenmiştir.

Karaarslan'ın CHP ile yakın bir kişi olduğu bilindiği halde neden böyle bir çalışma içerisine girilmiştir?

Haşmet; nasıl oldu da AK Partili Belediyeler böylesi sol görüşlü bir kişilikle hem de iddia ettiğin gibi astronomik rakamlara sözleşme imzaladılar?

Şu bir gerçek ki; ne AK Parti Hükümetleri ne de AK Partili Belediyeler, kendilerine yakın olmayan hiç bir kişi, kurum veya kuruluşla çalışmazlar. 

2002 yılında Hükümeti kuran ve 15 yıldır da Türkiye'de iş başında olan AK Parti yönetimlerinin bu yöndeki tavrı bir çok örnekle sabittir.

Bu durumda, Karaarslan'ın baş döndüren başarı grafiği AK Partili Belediye Başkanlarını da 
cezbetmiş olabilir mi?

AK Parti yandaşı yayın kuruluşları ve bu kuruluşlarda çalışan yandaş gazeteciler gibi; üfürükçü Haşmet'te, Karaarslan ile çalışan CHP'li Belediye Başkanlarını FETÖ/PDY yandaşı olmakla itham ediyor. 
İtham ne kelime; yargısız infazla, acımasızca ve ahlaksızca CHP'li Belediye Yönetimleri suçlanıyor.

Eli kanlı bu örgütü; 12 yıl boyunca baştacı yaparak palazlandıranlar bile ancak 2013 yılında terör örgütü olduğu görebilmişken, CHP'li Belediye Yönetimlerini, "İsteyerek ve bilerek terör örgütü Gülen Cemaatine maddi destek sağladılar" şeklinde karalamak alçaklıktır.

Ben diyorum ki; "Karaarslan'ın baş döndüren başarı grafiği AK Partili Belediye Başkanlarını da cezbetmiş ve onlar da CHP'li Belediye Başkanları gibi; Karaarslan'ı büyük bir değer olarak gördükleri için çalışma imkanı yaratmışlardır."

Aksi düşünce, AK Parti yandaşı basın mensupları ve üfürükçü Haşmet'in iddia ettiği gibi; "Karaarslan ile çalışan AK Partili Belediye Başkanları da isteyerek ve bilerek eli kanlı bu terör örgütüne maddi destek sağladılar" demektir ve bu bir alçaklık olur.

Kaldı ki; Karaarslan'ın yargılanma süreci henüz bitmemiş ve FETÖ/PDY mensubu olduğu yönünde hüküm açıklanmamıştır. 
Karaarslan şimdilik şüpheli sıfatındadır ve ağır aksak da olsa hukuk işliyor. Belki suçlu bulunur, belki de suçsuz. Bunun kararını da yandaş medya değil, Türk Yargısı er veya geç verecektir.

Bu durumda yani ortada henüz bir suçlu da yokken, AK Partili Belediyeleri görmezden gelip, CHP'li Belediyeleri linç etmek adil bir yaklaşım değildir.

Ekibiyle birlikte beyin takımı olarak görülen Karaarslan, 15 Temmuz kalkışması sonrasında Fetullahçı Terör Örgütü'nün belediyeler imamı ilân edilmiş bir isim olarak karşımızda duruyor.

Ne yazık ki; tezatlar ülkesidir benim ülkem!
Eski Cumhurbaşkanlarımızdan rahmetli Süleyman Demirel'in de dediği gibi; dün dündür, bugün bugündür…

***

FETÖ/PDY şüphesiyle yargılanan Karaarslan hakkında, geçmişte yazdığım yazıyı bile, "Acaba mı?" diyerek yargı süreci sonuçlanana kadar yayından çekme gereği görmüşken şimdi böyle bir yazıyı neden yazma gereği duyduğumu merak edebilirsiniz. 
Bu yazıyı yazmama neden olan kişi bizim Haşmet'tir. 
Hani şu sabıkalı Haşmet!

Karaarslan'ın yerine kendisiyle çalışılmasını beklerken, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun tercih etmemesi üzerine kinlenen Haşmet!

Başkan Çerçioğlu'nun kendisine yüz vermemesiyle birlikte, önemli görevlere getirileceğine inandırdığı kişilere karşı mahçup olan ve öfkelenen Haşmet!

Küçük düşmesi sonrasında da Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne, Başkan Çerçioğlu'na ve de Karaarslan'a yönelik akıl almaz iftiralarla ve karalamalarla yıpratmak isterken, Türk Yargısı tarafından defalarca mahkum olan Haşmet!

Üfrükçü Haşmet; Karaarslan ile ilgili yazdığım bir yazımı almış ve her zaman olduğu gibi kırparak, cımbızlayarak, işine geldiği yerleri kullanıp, işine gelmeyen yerleri kullanmayarak kendince algı yaratmaya çalışş
Aklınca! FETÖ/PDY'ci bir kişiyi savunarak, suç işlediğim vurgusu yapmış.

Hay aklına senin Haşmet!

Bizim Haşmet'e sormak lâzım.
AK Partinin 14 yıllık iktidarlığının 12 yılında yere göğe sığdırılamayan Gülen Cemaati, ancak 17/25 Aralık 2013 tarihi itibariyle terör örgütü ilân edilebilmiştir.

Bir çok kesimin ve de bir çok mağdurun, AK Parti Hükümeti'ni bu konuda uyarmasına rağmen, terörist başını ve yapılanmasını 12 yıl boyunca imtiyazlı bir yapıya büründüren kimdir?

CHP'li Belediyelere karşı haksızlık yapan Haşmet'te çok iyi biliyor ki; operasyon yapılması, kayyum atanması gereken adresler bellidir.

Haşmet sen de biliyorsun ki; görevden alınması gerekenler elbette var ve o kişiler de net bir şekilde bellidir!

Kıt aklınla ne sen ne de birileri hukukun üstünlüğü ilkesini yok sayıp, 101 belediyenin hizmet almakta sıkıntı görmediği Karaarslan konusunda sadece CHP'li belediye başkanlarını suçlayamaz, yargılayamaz.

Karaarslan ile iş yaptıkları için belediye başkanları suçlanacak, yargılanacaksa hatta o belediyelere operasyon yapılacak, kayyum atanacaksa da önce AK Partili Belediyelerden başlanması gerekmektedir.

AK Parti Hükümeti önce kendi dükkanının önünü temizlemelidir ki; halkın teveccühünü alip sonra da temiz bir Türkiye özlemimiz gerçekleşsin. 
Bunun için de öncelik AK Partili Belediyeler de olmalıdır.

Erkan Karaarslan'dan hizmet alan AK Partili Osman Zolan'ın yönettiği Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik operasyonu başlatılsın, 
AK Partili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş görevden alınsın 
ve de 
her iki belediyeye kayyumu atansın ve ondan sonra da diğer belediyelere yönelinsin…

Daha önceki yazılarımda da belirttim. 
Tehlikeli bir oyun oynanıyor. 
Bir daha tekrarlıyorum!
Bu tehlikeli oyun halkı gerer!
Çünküüüüüüü;
Özlem Çerçioğlu'nun Aydın BŞB'si aktır, temizdir.
Özlem Çerçioğlu Aydın halkının iyi bir seçimidir.
Karaarslan konusunda; İstanbul BŞB ve Denizli BŞB gerçeği ortadayken, Aydın BŞB'sine el uzatmak halkın iradesine saygısızlıktır.
Poposundan bıçaklanmış Haşmet!!! Bu gerçeği kıt aklına soksan iyi edersin. 
Yoksa operasyon da, kayyum da diye diye popon gibi kıt olan aklından da olacaksın.

Önceki ve Sonraki Yazılar