CHP’Lİ MERSİN: “EKMEĞE 7 AYDA 3 KERE ZAM GELDİ”

CHP’Lİ MERSİN: “EKMEĞE 7 AYDA 3 KERE ZAM GELDİ”

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin yaptığı yazılı açıklamada AKP'nin ekonomi politikasına yüklendi. Başkan Mersin “Ekmeğe 7 ayda 3 kere zam geldi” dedi.

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin yaptığı yazılı açıklamada şöyle:

Bazen öyle şeyler duyuyoruz ki “bak sen şu konuşana” dedirtecek türden. Kendini buğday ambarında zanneden aç tavuk örneğinden.

AKP Aydın İl Başkanı, geçtiğimiz günlerde Sayın Genel Başkanımızın katılımlarıyla üç ilçemizde gerçekleştirilen onlarca projenin açılış ve temel atma törenlerini eleştirmiş.

Temelinde ne var bu eleştirinin, arkadaşların hayatları boyunca taş üzerine taş koymamış olmaları tabiki. Kıskançlıkları, çekememezlikleri. Yapılan otoparka da binlerce vatandaşımızın her gün akın ettiği Tekstil Park’a da kıskançlıkla bakarlar.

Yurttaşlarımızın AKP’den gördüğü zam dışında, ekonomik kriz dışında, yaşattıkları sefillik dışında bir şey olmadığından anca yapılan hizmete çamur atacağız diye tabiri caizse eşelenir dururlar.

Ama milletimiz nasıl yerelde bunlara dur dediyse, önümüzdeki ilk sandıkta genelde de dur demeye hazır. Bıktı millet AKP’den de, ülkeyi batıran beceriksizliklerinden de.

Verdikleri asgari ücret eridi bitti. Ekmeğe 7 ayda 3 kere zam geldi. Kurban bayramı yakın millet çoluğuna çocuğuna kurban bereketini nasıl yaşatacağım diye dertleniyor.

Bunlar ne yapıyor, millete şekersiz çay için diyor. Hem de Aydın AKP vekili Mustafa Savaş. Şekere gelen zam oranı % 67’yi bulmuş.

Görün sevgili Aydınlılar görün, bunlar kendileri çuvalla şeker alır, en pahalı pastanelerden baklavasını alır, ama bizler çayı şekersiz içeceğiz, öyle mi? Millet size ne diyecek biliyor musunuz sandık ta? Hadi oradan!!!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.