CHP'Lİ Mersin'den Mustafa Savaş'a zor sorular

CHP'Lİ Mersin'den Mustafa Savaş'a zor sorular

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yazılı basın açıklaması yaptı. Başkan Mersin, AK Parti milletvekili Mustafa Savaş'a zor sorular sordu.

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin'in yazılı açıklaması şöyle:

Biliyorsunuz artık memleketimizde hayvancılıkla uğraşan vatandaşımızın sayısı git gide düşüyor. İnsanımız zarar ettikçe süt hayvancılığı yapan vatandaşlarımız dahi umudunu yitirmiş süt sığırlarını kestirmek zorunda kalıyor. AKP’nin kötü ekonomi yönetimi neticesinde artan yem fiyatları ülkemizde hayvancılık yapmayı neredeyse imkânsız kıldı. Madalyonun bir yüzünde bu var; peki diğer yüzünde? İşte madalyonun diğer yüzünde de AKP’nin vatandaşımıza yaşattığı bir diğer fiyasko var. Bu ülkede et fiyatları son bir yılda %170 arttı. Daha da acı olanı artan döviz fiyatlarına rağmen bir kilo kıymanın fiyatı dolar bazında dahi tam iki katına çıkmış.

Haa şimdi sormak istiyorum AKP’nin vekil adayı, kendi çapında hesap uzmanı Mustafa Savaş’a; et fiyatlarını dövizin bile iki katı oranında arttırmayı nasıl becerdiniz Sayın Savaş? KİT Komisyonu Başkanlığı yaptınız bu ülkede sata sata KİT bırakmadınız. İktidarınızda bu ülkenin alın teri 8 termik santral, 9 hidroelektrik santrali, 10 şeker fabrikası, 15 tekel tesisi, 11 liman, 19 dev şirketi sattınız. Geldiğimiz noktada elimizde ne var, %170’le zam şampiyonu yaptığınız et ve temel gıda ürünleri.

Bak onca satışınıza rağmen milletin tenceresi kaynamıyor. Artık memleketin ekonomisini bitirdiğiniz gibi, kendiniz de bittiniz.

Ortağınız medet umduğunuz, adeta dört elle sarıldığınız ortağınız Hüda-Par başkanı bakın “Türk Bayrağı” demem diyor.

Bu milletin karşısına dikilip Türk Bayrağı demem diyen birine hangi yüzle oy isteyeceksiniz Mustafa Savaş… Bu millet sandıkta tokadı basmayacak mı size sanıyorsunuz? Şehit kanlarımızdan rengini alan mukaddes bayrağımızın adını anamayan seçim ortağınızla size mutluluklar Mustafa Savaş. Biz aziz Türk Bayrağımızla, İstiklal Marşımızla, milletimizle bir aradayız, öyle olmaya da devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.