CHPLİ ÖZCAN, "BAHARIN DOĞMASINA AZ KALDI"

CHPLİ ÖZCAN, "BAHARIN DOĞMASINA AZ KALDI"

CHP Söke ilçe başkanı Ali Kemal Özcan yazılı basın açıklaması yaptı. Özcan açıklamasında "14 Mayıs gecesi bu ülkede her yer bayram yeri olacak, çekilen sıkıntılar, dertler geride kalacak." dedi.

CHP Söke ilçe başkanı Ali Kemal Özcan'ın yaptığı yazılı basın açıklaması şöyle:

İnsanımızın üzerine baharın doğmasına 1,5 aydan az kaldı. Yaklaşık 40 gün sonra 14 Mayıs gecesi bu ülkede her yer bayram yeri olacak, çekilen sıkıntılar, dertler geride kalacak.

Ve sonra 15 Mayıs sabahı bambaşka bir sabaha uyanacak ülkemiz; bolluğun, refahın, istikrarın olduğu bir sabaha.

El birliği ile milletimiz ile omuz omuza AKP’nin açtığı yarayı, ekonomimizde yaşadığımız harabeti hemen 15 Mayıs’tan itibaren tamir edeceğiz. Tamir edecek, bunların bozduğu o kadar çok şey var ki anlatmakla bitmiyor sevgili Aydınlılar.

Bakın 2009’dan beri tedavülde olan 200 liralık banknotlar ilk çıktığında, 200 liraya tam 3 çeyrek altın alınabiliyormuş.

Peki, bugün o 3 çeyrek altın için o 200’lük banknottan kaç tane lazımmış. Sıkı durun kıymetli hemşehrilerim tam 28 tane. 28 tane 200’lük banknot cebinizde olmadan o 3 çeyrek altın alınmıyor artık.

Derin yoksulluk bütün bir memleketimizi sardı AKP hükümetiyle. Metropol şehirlerde kuru soğanın kilosu 30 liraya tanesi 7 liraya dayanmış inanabiliyor musunuz?

Bakın geçtiğimiz günlerde basına da yansıdı; dağlarımızda kendiliğinden yetişen kedirgen otunun bağı 40 lira olmuş, 50 liradan indi diye neredeyse sevineceğiz.

Bugün ENAG açıkladı yıllık enflasyon %112 olmuş; sen emekli maaşını kaç lira yapsan ne olur ey AKP.

Gazeteler kupon hazine arazilerinin satış ihalelerinden geçilmiyor. Millete yaşattığınız dip yoksulluğu sözüm ona, milletin kendi malını satarak mı gidereceksiniz?

Yok, efendiler yok. Bu sefer işiniz bitti, millet samimiyetle biletinizi kesti. Yapamadık, beceremedik demek sizi küçültmez, bu alicenap millet sizden daha iyisini, insanca yaşayabileceği bir Türkiye’yi hak ediyor.

Tüm demokrasilerde olduğu gibi necip Türk Milleti 14 Mayıs günü kendi kaderini kendi tayin edecek; yıllardır çektiği sefaleti elinin tersiyle itecek; refaha, bolluğa, güzel günlere merhaba diyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.