CHP HEYETİNE ROMANLARDAN SEVGİ SELİ... TEZCAN VE AKKENTLİ’YE ALKIŞ TUFANI

CHP HEYETİNE ROMANLARDAN SEVGİ SELİ... TEZCAN VE AKKENTLİ’YE ALKIŞ TUFANI

CHP Aydın Milletvekili Adayı Bülent Tezcan ve beraberinde ki heyet Söke'ye gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

CHP Aydın Milletvekili Adayı Bülent Tezcan ve beraberinde ki heyet Söke'ye gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

hbrici-1.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın, seçim çalışmalarına adaylarıyla birlikte hız kesmeden devam ediyor.

hbrici-2.jpg

Seçim çalışmaları kapsamında Söke'ye gelen CHP Aydın Milletvekili Adayı Bülent Tezcan, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ilçede kargı yapımıyla yaşamlarını sürdüren romanları ziyaret etti.

hbrici-3.jpg

Romanların desteğini alan Milletvekili adayı Tezcan, her birine ayrı ayrı teşekkür etti.

hbrici-4.jpg

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamını ileterek konuşmalarına başlayan Milletvekili adayı Tezcan, "14 Mayıs'ta inşallah liderimiz Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapacağız. Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olduktan sonra da böyle emek veren çalışan hepinizin ayrıca kadınların sosyal güvencesi olacak. Sigorta primini de devlet ödeyecek. Aile sigortası kapsamında her aileye bir cumhuriyet altını vereceğiz. Bu altın da kadının hesabına yatacak. Diyelim ki peynir, zeytin ve et pahalılandı. Hayat pahalılandı insanlarımızın maaşları erimeyecek. Altın endeksli olacak ve altın arttıkça maaşda artacak. Biz yoksulluğu bitirmeye geliyoruz. Burada güzel işler yapıyorsunuz bu emekleriniz için güzel pazar yerlerine yapacağız. Kılıçdaroğlu gelecek herkes zengin olacak. Çocuklarımız mehtap ve samanurda güzel bir geleceğe sahip olacak" dedi.

haberici5.jpg

Güzel projeler olduğunu dile getiren Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, " burada el emeği ile yapmış olduğunuz ürünler yurt dışına kadar bir çok yerde kullanılıyor. Genel seçim bittikten sonra yerel seçim geldiğin de güzel bir çalışmamız olacak. Çalışma alanlarınız ve evlerinizin bir yerde olacağı bir proje üzerinde çalışmamız var. Sorunlarınızı biliyorum. Hiç merak etmeyin önce genel iktidarımızı alalım yereli hep birlikte devam ettireceğiz” dedi

Akkentli'nin sözlerinin üzerine konuşan Milletvekili adayı Tezcan, siz değerli arkadaşlarımıza çok güzel ve çok büyük bir kompleks yapacağız bunun sözünü veriyoruz dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.