CHPLİLER BAĞARASI'NDA BULUŞTU

CHPLİLER BAĞARASI'NDA BULUŞTU

CHP Söke İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Öğünç'ün kızı Selin Öğünç, düzenlenen düğün töreni ile yaşamını Serdar Bayram ile birleştirdi.

Bağarası'ndaki düğüne katılan Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, CHP İl ve İlçe yönetimleri Öğünç Ailesi'nin mutluluğuna ortak oldu.

CHP Söke İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Öğünç'ün güzel kızı Selin Öğünç, Refiye-Şaban Bayram çiftinin oğulları Serdar Bayram ile bir ömür mutluluğa evet dedi.


Kız evinde düzenlenen düğün yemeğine CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan, CHP İl Başkan Yardımcısı Dursun Evren, CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi Arife Çevik, CHP Aydın Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Nur Özkırmaz,CHP Söke Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çetinkaya, CHP Söke İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Aylin İşgören, İlkyaz Gölcük, Cihan Karaağaçlı, Kaya Tuntaş,Nursen Tunç, Yalçın Değerbilir, Fazlı Öngel, CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır, CHP Söke Gençlik Kolları üyeleri Damla Hilal Gökçen, Kadir Günaltı, Damla Dirin,çevre mahalle muhtarları, sivil toplum örgütlerinin başkanları, spor kulüplerinin başkanları, deveciler dernek başkanları ile iki ailenin yakınları, sevenleri ve çok sayıda davetli katıldı.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÖLGE KOORDİNATÖRÜ AKKENTLİ'YE YOĞUN İLGİ

Oldukça neşeli geçen genç çiftin düğününe katılan Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'ye Bağaralılar yakın ilgi gösterdi.

Akkentli, geçtiğimiz günlerde Söke'de yayımlanan ankette diğer rakiplerine karşı açık ara önde çıkmıştı. Bağaralılar, bu başarısıyla son günlerde tüm dikkatleri üzerinde toplayan Akkentli'nin belediye başkan adaylığına kesin gözüyle bakarken, bu yolda kendisine bol bol başarı dileklerini iletti.
Büyük ilgi ile karşılanan Akkentli, genç çifte mutluluklar dilerken, davetlilerle de bol bol sohbet etti.

ÜNLÜ CAZGIRDAN TOPUKLU EFE VE AKKENTLİ'YE ÖZEL MANİLER

Ege ve Marmara Bölgesi'nde deve güreşlerinin vazgeçilmez ismi olan ünlü cazgır Süleyman Donduran, Topuklu Efe ve Fatih Akkentli için maniler söyleyerek düğüne ayrı bir renk kattı.


Genç çiftin ve katılımcıların çok eğlendiği düğün geç saatlere kadar sürdü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.