CHP'liler Sevgililer Günü'nde buluştu

CHP'liler Sevgililer Günü'nde buluştu

CHP'liler Sevgililer Günü'nde buluştu

Gerçek Gazetesi
Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Örgütü Gençlik Kolları'nın 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlediği eğlence, Perşembe akşamı Haymanalı Düğün Salonunda yapıldı.
Kızlı-erkekli yaklaşık 200 civarında gencin katıldığı eğlencede CHP İl Genel Meclisi Üyesi Kazım Er, CHP İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin bazıları, Gençlik Kolları Başkanı Özgür Yöntem, eski Başkanı, yönetim kurulu üyesi Fatih Akkentli eşiyle, ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Ormancı da eşiyle katıdı.
Eğlence öncesi bir konuşma yapan Ahmet Ormancı, gençlere sevginin kıymetini bilmelerini, gönüllerini her zaman sevgiye açık tutmalarını, sevginin paylaşıldıkça çoğaldığını, sevgide yalana yer olmadığını anlatmaya çalıştı.
Gecede eşiyle katılarak ve yaptığı konuşmayla örnek olan Ahmet Ormancı, gençler tarafından alkışlanırken, gençler canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.
Cumhuriyet Halk Partisi Söke Gençlik Kolları Başkanı Özgür Yöntem, parti olarak gençliğe ve sevgiye büyük önem verdikleri için gençlerin eğlenmelerini sağlayabilmek amacıyla bu tür etkinlikleri sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum