CHP’NİN ADAY BELİRLEME MÜLAKATI ÖNCESİ BİRLİK MESAJI, AKKENTLİ” KAZANAN SÖKE OLACAK”

CHP’NİN ADAY BELİRLEME MÜLAKATI ÖNCESİ BİRLİK MESAJI, AKKENTLİ” KAZANAN SÖKE OLACAK”

Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday belirleme çalışmaları hız kazandı. Parti Genel Merkezi’nin görevlendirdiği heyetler illerde mülakatlarına başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday belirleme çalışmaları hız kazandı. Parti Genel Merkezi’nin görevlendirdiği heyetler illerde mülakatlarına başladı.

img-20231209-wa0009.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin Aydın’da görevlendirdiği heyette, bugün itibariyle belediye başkan aday adaylığı için başvuran isimlerle mülakata başladı. Mülakat için CHP Aydın il binasına gelen CHP Söke Belediye Başkan Aday Adayları Fatih Akkentli, Hatice Kurban, Veli Devrim Yerli ve Ahmet Karakaş, birlik mesajı vererek, bu görüşmeler ve seçim sonrası kazananın Söke olacağını söyledi.

img-20231209-wa0010.jpg

Yerel seçim takvimi yaklaşırken partiler aday belirleme çalışmalarını yoğunlaştırdı. 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi’nde başlatılan aday adaylığı süreci 5 Aralık'ta sona ererken, Aydın’da 63 isim il genelinde belediye başkanlığı için başvuruda bulundu.

img-20231209-wa0011.jpg

CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen heyetler, sahaya inerek aday belirleme görüşmelerine başladı. Yapılacak mülakatlar adayların netleşmesinde büyük öneme sahip.

img-20231209-wa0007.jpg

AYDIN’DA GÖREVLENDİRİLEN HEYET MÜLAKATLARINA BAŞLADI
Aydın’daki aday adayları ile görüşme yapmak üzere görevlendirilen CHP İstanbul Milletvekili Ali Gökçek, Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ve Parti Meclisi Üyesi Emin Umut Dikili, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Binası’nda adaylarla mülakat görüşmelerine başladı.3 isim Aydın’da, ilçelerinde aday adayları ile tek tek görüşerek bir rapor oluşturacak ve bu rapor parti meclisine sunulacak.

AKKENTLİ’DEN BİRLİK MESAJI
CHP Söke Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulunan ve mülakata katılan Fatih Akkentli, mülakatlar öncesi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından Aydın’da görevlendirilen heyetin görüşmelerinin önemli olduğunu belirterek, “Mülakatların hem partimiz hem de adaylarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Sonucunda kazanan CHP, kazanan Söke, kazanan halkımız olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.