Didim Mıss Apollon Güzeli Belli Oldu

Didim Mıss Apollon Güzeli Belli Oldu

Aydının Didim ilçesinde bu yıl 8. düzenlenen Miss Apollon Uluslararası Güzellik Yarışması Venosa Otel’de gerçekleştirildi.

15 güzelin boy gösterdiği yarışmada Rusya’dan gelen 20 yaşındaki Aibedullina Talia birinci seçildi.

didim-8-miss-apollon-guzellik-yarismasi-yapildi-foto-1-olan-guzel.jpg
Didim’de bu yıl 8. yapılan Miss Apollon Uluslar arası Güzellik Yarışması, Venosa Beach Resort & Spa Otel’de yapılan final gecesiyle sona erdi. Otelin balo salonunda gerçekleştirilen yarışmayı; Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim İlçe Garnizon Komutanı Yarbay Çetin Gülseven ve eşi, CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, Didim Belediye meclisi üyeleri, davetliler ve otel müşterileri izledi.
Yarışmanın jüri üyeliklerini, Peninsula Turizm ve Venosa Otel Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bağcı, TUI Türkiye Ürün Müdürü Ivor Vucelic, Miss Apollon organizatörü Vladımir Ilin, Venosa Otel Avukatı Ufuk Yörük, Fashion TV Direktörü Cüneyt Polat ile Didim Turizm Derneği Başkanı ve Didim Palm Wings Beach Resort Otel Genel Müdürü Ercüment Alkaner yaptı.
Yarışmaya Rusya, Ukrayna, İsveç, Makedonya, Özbekistan, Tataristan ve Kazakistan’dan katılan ve yaşları 17 ila 26 arasında değişen 15 güzel katıldı. Güzellerin yöresel kıyafetiyle tanıtıldığı yarışmada mzedeke ile ışıklı dans gösterileri sergilendi. 15 güzel bikinileri ve gece kıyafetleriyle podyumda boy gösterip, ‘Miss Apollon’ güzeli olmak için yarıştı.
Ardından jüri değerlendirmesinin ardından Rus Nesterova Anastasia dördüncü, Tatar Tebekina Ekaterina üçüncü, İsveçli Frida Fornander ikinci ve Rus Aibedullina Talia birinci oldu. Özbekistanlı Mnasheva Aizhan ise “Miss Venosa” güzeli seçildi.
Kraliçe seçilen 20 yaşındaki Aibedullina Talia’nın tacını, TUI Türkiye Ürün Müdürü Ivor Vucelic taktı. Rus güzel Talia, “ Çok güzel günler geçirdik. Arkadaşlarımızla güzel bir gece yaşadım. Birinci olduğum için mutluyum.”dedi.
Peninsula Turizm ve Venosa Otel Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bağcı, sahneye çıkarak yarışmacıları tebrik ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

didimde-15-guzel-guzellik-yarismasinda-birinci-olmak-icin-yaristi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.